Perinçek'in Deniz Gezmiş açıklaması eski tüfek komünistleri çıldırttı!

Perinçek'in Deniz Gezmiş açıklaması eski tüfek komünistleri çıldırttı!

140 Journos'un 'Kısmen İktidar' adlı belgeselinde Deniz Gezmiş ve Mahir Çayan'la ilgili yaptığı açıklamalarla çok konuşulan Doğu Perinçek'e çok sayıda tepki geldi.

Doğu Perinçek ile ilgili 140 Journos'un çektiği 'Kısmen İktidar' adlı belgesel sosyal medya platformu YouTube'da izleyicilerle buluştu.

Perinçek şimdiye kadar 300 binden fazla kişinin izlediği belgeselde gündem yaratacak açıklamalar yaptı.

 

'KULAKLARINI ÇEKTİM, HEPSİ ÇOLUK ÇOCUK'

 

Belgeselin en çok dikkat çeken bölümlerinden biri ise Perinçek'in Deniz Gezmiş ve Mahir Çayan'la ilgili yaptığı açıklamalar oldu.

Deniz Gezmiş'in Filistin'e giderken kendisinden izin istediğini belirten Perinçek, "Deniz Gezmiş ile Mahir Çayan dolduruşa geldi. Kulaklarını çektim. Toyluk bu. Hepsi çoluk çocuk." ifadelerini kullandı.

 

TİP BAŞKANI TEPKİ GÖSTERDİ: BU ZÜBÜKÜ CİDDİYE ALMAYIN

 

Perinçek'in bu sözlerine Çayan ve Gezmiş'in arkadaşı Mustafa Yalçıner ve TİP Genel Başkanı Erkan Baş gibi isimler sert bir şekilde tepki gösterdi.

Çayan ve Gezmiş'in arkadaşı Mustafa Yalçıner konuya ilişkin, "Bu faşist demagogun yüzüne ne Deniz ne de Mahir bakıyordu! Kibirle 'kulak çekme'den söz eden bu zavallı ikisinin yanına bile yaklaşamazdı!" dedi.

 

c-010.jpg

 

"Konu Perinçek bile olsa tümünü izlemeden yorum yapmamak için açtım, 3 dakika sonra kapattım" diyen TİP Genel Başkanı Erkan Baş ise  "İlk oyumu ‘61 seçiminde TİP’e verdim diyor, Aybar’ın konuşmasından etkilenmiş! 1- TİP 1961 seçimlerine giremedi. 2- Aybar, 1962’de Genel Başkan oldu. Özet: Bu Zübük’ü ciddiye almayın!" dedi.

 

 

d-001.jpeg

 

SOSYAL MEDYADAN DA TEPKİ GELDİ

 

Perinçek'in sözlerine gelen tepkilerin bazıları şöyle:

 

a-020.jpg

b-014.jpg

ere-002.JPG

 

İŞTE O BELGESEL;

 

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum