Perinçek'ten Araplarla ilgili inanılmaz sözler!

Perinçek'ten Araplarla ilgili inanılmaz sözler!

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’ta oynanması gereken ancak iptal edilen Süper kupa maçı hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Araplarla yakınlaşmamız gerektiğini ifade etti. 

Dün gece Riyad’da 2 Türk takımı Fenerbahçe ve Galatasaray'ın karşı karşıya geleceği Süper Kupa maçı, Suudi'lerin Atatürk’e karşı düşmanca tutumları nedeniyle bir krize dönüştü. 

Maçtan önce ısınmak için sahaya Atatürk portreli forma ile çıkmak isteyen Galatasaray futbolcularına izin vermeyen Suudi yetkililer,  sahada açılmak istenen ve Atatürk’ün veciz sözlerini içeren, 'Ne mutlu Türk’üm diyene'  ve 'Yurtta sulh, Cihanda Sulh' pankartlarına da izin vermediler. 

Yaşanan bu kısıtlamalara ve Atatürk’e karşı sergilenen düşmanca tutuma tepki gösteren her iki takımın başkanları 'Atatürk yoksa maçta yok' diyerek maça çıkmayı reddettiler. 

 

PERİNÇEK'İN ARAP HAYRANLIĞI

 

Riyad’da Türk takımlarına ve Atatürk’e karşı yapılan saygısızlık, tüm yurtta tepkilere sebep olurken, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek adeta Türk takımlarını suçlayarak, Takımlarımızın emperyalizme alet olduğunu iddia etti. 

Atatürk’ün ismine, resmine ve sözlerine uygulanan yasağı, saygısız tutumu görmezden gelen Perinçek’in sözleri şaşkınlıkla karşılandı. 

 

İşte Doğu Perinçek’in sosyal medya hesabından paylaştığı o sözler:

 

b-085.JPGi-071.JPG


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.