Perinçek'ten Cem Gürdeniz hakkında şok iddia

Perinçek'ten Cem Gürdeniz hakkında şok iddia

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'ten Ulusal Kanal'da yaptığı açıklamada “Mavi Vatan” kavramının isim babası gözaltındaki emekli Amiral Cem Gürdeniz hakkında suçlamalarda bulundu.


Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'ten partisinin yayın organı Ulusal Kanal'da emekli amirallerin "Tekkedeki amiral", "Montrö'nün tartışmaya açılması”, "Atatürk ilke ve devrimleri" konularındaki bildirisinin ardından gözaltına alınan  “Mavi Vatan” kavramının isim babası Emekli Amiral Cem Gürdeniz'e şok suçlama.

Daha önce yaptığı açıklamada emekli amirallerin bildirisini hem PKK'ya bağlayıp hem de Amerikancı olarak niteleyen Perinçek, bildiriye ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.

KİMLİĞİ ORTAYA ÇIKTI!

 

Emekli Amiral Cem Gürdeniz'in Aydınlık gazetesinden ayrılığını Koç Grubu'nun Onursal Başkanı Rahmi Koç'a bağlayan Perinçek'in açıklaması şöyle:

"Gemiyi terk etti. Orada zaten kimliği ortaya çıktı. Onun için burad CFR'de falan genel müdür çıkması falan ben biliyorum.

Rahmi Koç ona 'Ayrılacaksın' dedi, ayrıldı. Ondan sonra işte bir takım vakıflar şunlar bunlar... "

 

EMEKLİ TÜMAMİRAL SEMİH ÇETİN'DEN PERİNÇEK'E TEPKİ

Öte yandan Balyoz kumpası mağduru emekli Tümamiral Semih Çetin sosyal medya hesabından yaptığı "Yapmayın Sayın Perinçek. Ne diyorsunuz yani? Cem Gürdeniz suçludur atın içeri mi? Cem'i kötülemek için saydığınız isimler arasında Soner Polat var. Bunları duysa o an partinizden istifa ederdi. İsmail Hakkı Pekin var. Canlı yayında yerin dibine soktunuz. Bunları duymak çok üzücü" yazarak Doğu Perinçek'e tepki gösterdi.

 

İşte Perinçek'in ifadeleri:

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.