Perinçek’ten CHP ve İYİ Parti’ye uyarı: ‘AKP’ye seçim desteğidir’

Perinçek’ten CHP ve İYİ Parti’ye uyarı: ‘AKP’ye seçim desteğidir’

24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan Doğu Perinçek, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesi CHP ve İYİ Parti’ye uyarılarda bulundu.

Vatan Partisi Lideri Perinçek, partisinin İstanbul’daki İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısında dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve muhalefeti uyardı.

AK PARTİ’YE SEÇİM DESTEĞİ OLUR

31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin Halkların Demokratik Partisi ile işbirliği yapması durumunda Mehmetçiğe ihanet ve Ak Parti’ye ise en etkili seçim desteği olacağını ifade etti.

ABD'den Papaz Brunson açıklaması: Türkiye'yi fena kıstırdık

TÜRK ORDUSU ZAFERLE AYRILACAKTIR

Fırat’ın doğusuna yapılacak operasyona ilişkinde konuşan Perinçek, operasyonun yerinde olduğunu, Kahraman Türk Ordusu’nun bu harekattan zaferle ayrılacağına inandığını söyledi.

AKP'li Belediye Başkanına hapis cezası

HDP KAPATILMALIDIR

Halkların Demokratik Partisi’nin PKK terör örgütünün siyasal kolu olduğunu ifade eden Perinçek, HDP’nin kapatılması gerektiğini, bu konu ile ilgili Yargıtay’a başvuracaklarını, kapatılmasına yönelik kesin kanıtları en kısa zamanda sunacaklarını, HDP’nin Meclis kürsüsünden yararlanmasına izin verilmemesi gerektiğini belirtti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.