Perinçek'ten Erdoğan'a salvolar!

Perinçek'ten Erdoğan'a salvolar!

Perinçek, Türkiye'yi Erdoğan bile bölemez

 Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek,Antalya'da önceki gün verdiği konferansta, "Türkiye’yi kimse bölemez! Tayyip Erdoğan bile bölemez. Tayiyip Erdoğan iktidarında millet bölünmeyi istemedi ve FETÖ’nün üstüne yürüdü." ifadelerini kullandı.

 

Perinçek, Kürdistan'nın kurulması ve Türk milletini Anayasa'dan çıkarmak konusunda CHP ile AKP'nin anlaştığını ifade ederek: " Bir emrivakiyle 'Kürdistan'ı kurmaya çalıştılar. Etnik gruplara kimlik tanımak, Türk milletini Anayasa'dan çıkarmak gibi bir gaflete düştüler. CHP ve AKP burada anlaşmışlardı. Ama başaramadılar." dedi.

Aydınlık'ın haberine göre Perinçek'in konuşmasının ana başlıkları şöyle:
 
Perinçek seçimlerin yaklaştığını hatırlatarak Türkiye'nin AKP ya da FETÖ/PKK ittifakı arasında sıkışmış bir iktidar seçeneğine mecbur olmadığını belirtti.
 
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 15 Temmuz 2016'nın tarihi bir gün olduğunu, Türk devriminin son yüzyılının değerli günlerinden olduğunu söyledi. Antalya'da önceki gün verdiği konferansta Perinçek, "15 Temmuz'da TSK, gladyonun silahlı gücünü 12 saatte temizledi. Tarihten beri Amerika'nın örgütlediği kontrgerillayı ordumuz ve milletimiz ezdi" dedi. "Bir seçime gidiyoruz. Bizim bir Hükümet seçeneği yaratmamız lazım" diyen Perinçek, "Bizi AKP'yle, FETÖ-PKK ittifakı arasında sıkıştıran bir iktidar seçeneğini kabul etmiyoruz! Bu zor değil! Zor olan ülkeyi bölmek. Türkiye’yi buradan çıkarırız, üretim ekonomisini kurar, Vatan bütünlüğünü sağlarız" diye konuştu.
 

'FETÖ Darbesi ve Türkiye’nin Çözümü' konulu konferansa, Antalya Sanayiciler ve İş Adamları Derneği Başkanı Bekir Bülent Özsoy dahil büyük bir yurttaş topluluğu katıldı.

'FETÖ, ABD'NİN KONTRGERİLLA ÖRGÜTÜDÜR'

Perinçek, FETÖ'nün kurumlara 'sızmadığını', ABD işbirlikçisi iktidarlar sayesinde devletin içine yerleştirildiğini vurguladı. Turgut Özalların, Tansu Çillerlerin 'Özel örgütlerimizi kuruyoruz' adı altında Kontrgerilla örgütlenmesine gittiklerini belirten Perinçek, "AKP iktidarı sonuç olarak AKP artı FETÖ’ydü" dedi.

'HEDEF TÜRKİYE'Yİ BÖLMEKTİ'

Perinçek, FETÖ'nün, ABD'nin dünya çapında kullandığı bir örgüt olduğunu zamanında söylediklerini ve mücadele ettiklerini hatırlatarak, "Türk ordusunun komutanları,Vatan Partisi'nin yöneticileri, aydınlar, o nedenle Silivri duvarlarının ardına tıkılmıştı. Hedefleri Türkiye’yi bölmekti. Vatan Partisi'ni ve TSK’yı tasfiye etmeden Türkiye’yi bölemezlerdi" ifadelerini kullandı.

'AKP İLE CHP ANLAŞMIŞTI'

Perinçek konuşmasını şöyle sürdürdü:
 
"Bir emrivakiyle 'Kürdistan'ı kurmaya çalıştılar. Etnik gruplara kimlik tanımak, Türk milletini Anayasa'dan çıkarmak gibi bir gaflete düştüler. CHP ve AKP burada anlaşmışlardı. Ama başaramadılar. Türkiye’de her şey oy ile parmak ile olmuyor. Türkiye’nin gelenekleri var, Kemalist Devrim geleneği, devlet geleneği var. İşte bu birikim, Türkiye'nin bölünmesine izin vermedi. 2015’te TSK, PKK terör örgütünün üstüne yürüdü. AKP iktidarken. Neden, çünkü Türkiye’yi kimse bölemez! Tayyip Erdoğan bile bölemez. Tayiyip Erdoğan iktidarında millet bölünmeyi istemedi ve FETÖ’nün üstüne yürüdü."

Aydınların, Tayyip Erdoğan karşıtlığının üzerinden PKK’ya FETÖ'ye sarılmasını eleştiren Perinçek, "Erdoğan PKK’nın, FETÖ'nün üstüne yürüdüğünde biz de yürüyeceğiz, CHP FETÖ'yle, PKK'yla yürüdüğünde karşısında olacağız" dedi.

'KÜRDİSTAN'IN KAPISINI AÇMAK...

"15 Temmuz bizim değil" söyleminin ülkeyi yeniden Amerikan projelerinin ortasına çekmek anlamına geldiğini belirten Perinçek, HDP'yle FETÖ'yle yürümenin, "PKK'yı hapisten çıkaralım, bir kolumuza PKK'yı bir kolumuza FETÖ'yü takalım. Ahmet Altanlar, Nazlı Ilıcaklar hapisten çıkarılsın. 105 bin personel geri alınsın, gladyoyu yeniden yargının, polisin içine koyalım" demek olduğunu vurguladı.

"Bazı haksızlıklar oluyor, ben de görüyorum, yalnız suçsuzlara bakıp 'açın kapıları' diyenle biz yan yana olmayız. O kapı açılırsa 'Kürdistan'ın kapısını açarsınız" diyen Perinçek, şöyle devam etti: "Bunun olması mümkün değil ama yine de belirtelim: İç cephede siz bu savaşı açarsanız, dışta Mehmetçik 'Kürdistan'ın, terör örgütlerinin karşısında duramaz! Bonzai içirilmektedir, o yürüyüştekiler uyuşturulmaktadır."

25 Eylül'de 'Kürdistan' kurulması için referandum kararı alındığını hatırlatan Perinçek, kararı Barzani'nin vermediğine işaret etti. Batı Asya'da herkesin artık buna göre mevzilendiğini belirten Perinçek, mevzilenmenin iç cephede de yaşandığına dikkat çekti:

'HÜKÜMET SEÇENEĞİ YARATMALIYIZ'

"1980'de 650 bin aydınımızı içeri atan, ilerici Atatürkçümüzü, solcumuzu hapse atan yargıdan bugün FETÖ'cüleri hapse atan yargıya geldik. Ey Atatürkçüler, ey ilericiler sizin şikayetiniz ne? Sizi kim bu temizliğe karşı mücadeleye itiyor ve ne yapıyorsunuz? Kime hizmet ediyorsunuz?

Bir seçime gidiyoruz. Bizim bir hükümet seçeneği yaratmamız lazım. Bizi AKP'yle, FETÖ-PKK ittifakı arasında sıkıştıran bir iktidar seçeneğini kabul etmiyoruz! Bu zor değil! Zor olan ülkeyi bölmek. Türkiye’yi buradan çıkarırız, üretim ekonomisini kurar, Vatan bütünlüğünü sağlarız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.