Perinçek’ten flaş açıklama! ‘O aday PKK destekçisi’

Perinçek’ten flaş açıklama! ‘O aday PKK destekçisi’

Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek, rakipleri Meral Akşener, Muharrem İnce ve Karamollaoğlu’nu çok sert sözlerle eleştirdi. İşte haberin ayrıntıları;

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda birleşeceğiz açıklaması yapan, Akşener, İnce ve Temel Karamollaoğlu’nu Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek sert sözlerle eleştirdi ve hedef aldı.

Perinçek, Best FM’de Ufuk Karcı’nın sorularını yanıtladı. Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Doğu Perinçek, diğer adaylar Muharrem İnce, Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu’na yüklendi.

Perinçek; muhalefetin Cumhurbaşkanı adaylarının, HDP Adayı Selahattin Demirtaş hakkındaki açıklamalarını değerlendirirken; “Ne diyorlar.. Hem İnce, hem Akşener, Hem de Karamollaoğlu ‘İkinci turda birleşeceğiz. Ve Demirtaş’a Cumhurbaşkanı Yardımcılığı vereceğiz.’ Diyorlar. Bu ne demek, Cumhurbaşkanı Yardımcısı yapmak demek, PKK’yı hükümete almak demektir.

DEMİRTAŞ PKK DESTEKÇİSİDİR

Demirtaş, PKK destekçisidir. Bunu herkes bilir. Kendisi; ‘HDP’yi Öcalan kurdu’ demiştir. Demirtaş’ı Hükümete alırsanız, Öcalan’ın adamını iktidara almışsınız demektir. Bu, PKK’yı desteklemektir. Bu olacak iş değildir. Bu ABD’nin iktidar projesidir” ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.