Perinçek'ten Flaş açıklama: S-400'lerin namlusu ABD'ye dönük

Perinçek'ten Flaş açıklama: S-400'lerin namlusu ABD'ye dönük

Uzun süredir üzerinde tartışmaların yaşandığı S-400 savunma sistemi bugün geldi. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, S-400'lerin gelmesi ile ilgili açıklama yaptı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, S-400 Uzun Menzilli Bölge Hava ve Füze Savunma Sistemi'nin birinci grup malzemelerinin Mürted Hava Meydanı'na ulaşmasına ilişkin bir açıklama yaptı.

 

"S-400'lerin gelişini selamlıyoruz" ifadesini kullanan Perinçek, "Türkiye Atlantik'in baskılarına boyun eğmeyeceğini bir kez daha göstermiştir.

Türkiye, Atatürk devrimini tamamlayacağı Avrasya iklimine yerleşmektedir. S-400 bu sürecin savunma silahıdır. S-400'ler yeni dünyanın kuruluşunu bildirmektedir" değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de de yalnız kalmayacağını belirten Perinçek, Suriye ile dostluk ve iş birliğinin kaçınılmaz olduğunu vurguladı. Perinçek, "S-400'lerin gelişi o zaman esas anlamını kazanacaktır. Yeni dünyanın kuruluşunda Türkiye öncü konumda olacaktır" dedi.

"AMERİKA FERYAT EDİYOR"

" S-400'ün namluları nereye dönük? Atlantik sistemine dönük. Doğu Akdeniz'den olsun Ege'den olsun Türkiye'yi tehdit eden Atlantik güçlerine dönük ve yine Suriye ve Irak'ın kuzeyinden Türkiye'yi tehdit eden Amerika'nın üzerimize sürdüğü terör örgütleri ve Amerika'ya dönük, onun için Amerika feryat ediyor.

Yani S-400'lerin alınması basit bir NATO standartları ve sistemi dışına çıkmak değil. Sonuç olarak Amerika'nın ve İsrail'in tehditlerine karşı Yunanistan, Güney Kıbrıs olmak üzere bütün bu tehditlere karşı Türkiye'nin önümüzdeki sürecini hayata geçirecek güvenliği sağlamaktır.

Yani dıştan gelen tehditler değil kendi programını Türkiye'nin uygulaması için gerekli güvenlik sistemidir.

Yani neyin güvenliğini alıyoruz biz? Atatürk devrimini tamamlamanın ve hayata geçirmenin güvenliğini alıyoruz S-400'lerle" 

 

 

Siyasetcafe.com
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.