Perinçek'ten hükümete sert tepki: Bu bir faciadır

Perinçek'ten hükümete sert tepki: Bu bir faciadır

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Dışişleri Bakanı'nın Suriyeli muhalifler ile ilgili sözlerine sert tepki gösterdi. Perinçek, Dışişleri Bakanı'nın, isyancı gruplara "Suriye'nin meşru temsilcisi" demesi bir faciadır! dedi

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, tepkisini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dile getirdi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun dün Suriyeli muhalif gruplar ile görüşmesinde kullandığı cümleler Perinçek'in tepkisine neden oldu.

Çavuşoğlu dün, Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Ulusal Koalisyonu (SMDK) Başkanlığı’na seçilen Salim el-Muslat, Suriye Müzakere Komisyonu Başkanı Annas Abdeh ve Suriye Geçici Hükümeti Başbakanı Abdurrahman Mustafa'yla görüşmüş ve muhalif grupları, "Suriye halkının meşru temsilcisi" olarak tanımlamıştı.

 

cavusoglu.JPG

 

PERİNÇEK'TEN SERT TEPKİ

Doğu Perinçek kişisel twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Dışişleri Bakanının, isyancı gruplara "Suriye'nin meşru temsilcisi" demesi bir faciadır! ifadesini kullandı.

"Dışişleri Bakanının, isyancı gruplara "Suriye'nin meşru temsilcisi" demesi bir faciadır! Türkiye'nin güvenliğine ve ekonomisine karşı bir cinayettir! Beşar Esad'ı tanımamak PKK'yla mücadeleyi ve Doğu Akdeniz'deki egemenliğimizi zaafa uğratmak, göçmen sorununu çözümsüz kılmaktır."

 

 

perincek-002.JPG

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.