Pervin Buldan’dan flaş paylaşım: Kürtler kazandı!

Pervin Buldan’dan flaş paylaşım: Kürtler kazandı!

AK Parti’nin “Öcalan dansı” Türkiye’ye ağır bedeller mi ödetecek? HDP Eş Başkanı Pervin Buldan İstanbul’da kazananın HDP ve Kürtler olduğunu ilan etti.

İBB seçimlerinin hemen öncesinde Terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan’ın “tarafsız kalın” mektubunun etkileri sandıkta patladı.

MİLLİYETÇİ MUHAFAZAKAR SEÇMEN KÜSTÜ

Öcalan’ın mektubunun HDP seçmeni üzerinde herhangi bir etki sağlamadığı ancak Cumhur ittifakı’na gönül veren milliyetçi muhafazakar seçmende ters tepki yaptığı görüldü.

Seçime katılma oranlarında fazla bir düşüş gözükmezken daha önce Cumhur İttifakı’nın adayı olan Binali Yıldırım’a oy veren milliyetçi muhafazakar seçmenin önemli bir kısmının Ekrem imamoğlu’na yöneldiği ortaya çıktı.

PERVİN BULDAN’DAN FLAŞ PAYLAŞIM

İBB Seçimlerinde Binali Yıldırım’ın Ekrem İmamoğlu’na karşı tarihi fark yerken, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan twitter hesabından flaş bir paylaşım yaptı ve “Bugünün galibi Kürtler ve HDP olmuştur” dedi.

pervinbuldan.JPG

ÖCALAN TARİHE GÖMÜLDÜ

İBB seçimlerinde tarafsızlık çağrısı yapan terör örgütünün elebaşı Abdullah Öcalan’ın HDP seçmeni üzerinde bir etki sağlamadı Kandil’de sözünün geçmediği ve Öcalan’ın artık tarihe gömüldüğünü de ortaya çıkarmış oldu.

İSTANBUL İÇİN TÜRKİYE’Yİ YAKACAKLAR

Siyaset kulislerinde İstanbul seçimlerini kazanmak için terörist başı Abdullah Öcalan’ı son koz olarak kullanmak istemesinin bedelinin Türkiye için ağır sonuçlar getirebileceği konuşuluyor ve AK Parti’nin İstanbul’u kazanmak uğruna Türkiye’yi ateşe attığı belirtiliyor.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.