Petek Dinçöz 'Başıma Silah dayadı..!'

Petek Dinçöz 'Başıma Silah dayadı..!'

Petek Dinçöz eski eşi Can Tanrıyar hakkında suç duyurusunda bulundu. İfade veren Dinçöz, 15 yıldır gördüğü tehdit ve işkenceleri yıl yıl anlattı.

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, eski eşi Can Tanrıyar ile 2 oğlu ve Fevzi Siverek hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Tanrıyar'ın uzaklaştırma kararına uymadığı hakaret ve tehdit ettiği gerekçesiyle polise ifade veren Dinçöz, eski eşiyle 15 yıldır yaşadığı sorunları yıl yıl şöyle sıraladı.


İKİMİZ DE ÖLECEĞİZ

 2000 yılı: "Zekeriyaköy'deki evindeyken bahçede beni dövdü. Kimse duymasın diye aracına  yalınayak olduğum halde zorla bindirdi. Hız yapmaya başlayarak, 'İkimiz de öleceğiz' dedi. Bir yandan da kafama, boynuma, bağrıma yumruk atıyordu. Kapıyı açmaya yeltenince bana küfür etti. Bilmediğim bir yolda yalınayak kaldım. Bir aracı durdurarak annemin evine gittim"

KAZANDIĞIMI VERDİM

2009 yılı:  "Adımın medyada çok duyulduğu zamanlardı. Prestijim artmıştı. Can'dan hakaret, dayak yerken, kazandığımı korkumdan veriyordum"

 ANNEMİ ÖLDÜRMEKLE TEHDİT ETTİ

2010 yılı:  "Boşanmanın arifesindeydim. Can peşimi bırakmıyordu. Şirketi eskisi gibi kazanç sağlamayınca çıldırmış gibiydi. Annemi öldürmekle, tehdit ederek geri dönmemi istedi. Ben de korkumdan  boşandıktan 6 ay sonra tekrar birleşmek zorunda kaldım. Maddi ve manevi şiddet uygulayarak boğazıma silah dayadı. Elimde ne varsa malımı mülkümü aldı."

2012

"Be­ni yal­nız­laş­tır­ma po­li­ti­ka­sı iz­le­ye­rek, muh­taç ha­le ge­tir­mek için nüfuslu  in­san­la­rı kul­la­ndı.”

2013

"Can Tan­rı­yar'ın teh­dit­le­ri­nin ya­nın­da oğ­lu Anıl­can'ın teh­dit­le­ri ek­len­di. Uzak­laş­tır­ma ka­ra­rı al­dım."

2014

“Meslek hayatımı bitirme çalışması had safhaya ulaştı.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.