'Peygamberin Saçının Suyunu Paketleyip Satıyor' Diyen Ahmet Hakan'a Cübbeli  ters çıktı

'Peygamberin Saçının Suyunu Paketleyip Satıyor' Diyen Ahmet Hakan'a Cübbeli ters çıktı

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, 'Peygamberin Saçının Suyunu Paketleyip Satıyor' diyen Ahmet Hakan'a sert tepki gösterdi.

Cübbeli Ahmet Hoca, Şa'r-ı Şerîf suyunun satıldığını ve fabrikasının kurulduğunu söyleyen Ahmet Hakan'a sert çıktı. Ahmet Hoca, yaşanan durumun halk tarafından tepkiyle karşılandığını söyledi.

 

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Cübbeli Ahmet Hoca, "Ahmet Hakan’ın arkası sağlam olduğu için yalan söylese de ona karşı kimse dava kazanamıyor! 2014’ten beri yaptığım bir iş için “açılışını geçen yıl yapmış” diye pervasızca yazabiliyor iftira atabiliyor ne diyelim sözün bittiği yerdeyiz ve tuzun koktuğu ortamdayız" dedi.

 

"Halk beddua ediyor"

 

Halkının durumdan rahatsız olduğunu söyleyen Ahmet Hoca, "Şa'r-ı Şerîf suyunun satıldığını ve fabrikasının kurulduğunu söyleyen Ahmet Hakan'a halk tepki gösteriyor. Hatta beddua ediliyor" dedi.

 

mk.jpg

 

NE OLMUŞTU? 

 

Cübbeli Ahmet Hoca adına açılan Facebook hesabında, Cübbeli’nin bir paketleme tesisinde çekilen fotoğrafları konularak “Cübbeli Ahmet Hocaefendi Mevlid Gecesi dağıtılmak üzere hazırlattığı Sâc-ı Șerif (Efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem’in saç-ı şerifinin yıkandığı su) sularının paketleme işlemine bizzat katılarak Mevlîd okudu” diye yazıldı.

cubbeli-3.jpg

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.