Pınar Altuğ: Odama girip dudağıma yapıştı

Pınar Altuğ: Odama girip dudağıma yapıştı

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, katıldığı tv programında Yağmur Atacan'la ilişkilerinin nasıl başladığına dair özel açıklamalar yaptı.

Pınar Altuğ aşkın başlama hikayesini “Benim soyunma odamdan dınk diye içeri dalıp, dudaklarıma yapıştı. Salaklaştım 'Merhaba' diye gelip, çatanak diye öpünce. Hala da öpüyor işte.... 13,5 yıl oldu.” sözleriyle anlattı.

 

“Biz hiç bir zaman aramızdaki yaş farkını konuşmadık ki. Bir tek ilk yıllar Yağmur yaşını bana bir yaş fazla söyledi. Sekiz ile dokuz arasında ne fark varsa...”

 

Yağmur Atacan: Ben arayı kapatmaya gönüllüyüm. Geçen biri sordu hatta, 'şu anki yaş farkınız kaç' dedi. Abiye 'o değişmez' dedim ama ben kapatacağım."

 

Pınar Altuğ: "Tanıştığımızda Yağmur 23 yaşındaydı, şimdi 36 oldu, Ben 32’ydim 45 oldum. Ama iyi ki aramızda o 9 yaş var. Yağmur o kadar bilmiş ki benimle aynı yaşta olduğunu düşünemiyorum."

 

 

Yağmur Atacan: "Sokakta beni görüp 'ay ne kısaymışsın' diyorlar. Benim 'ben uzunum' diye bir beyanatım olmadı ki. Ya da gelip 'Aa gerçekten çok küçük duruyorsun' diyorlar, televizyonda küçük normalde büyük gibi bir durum yok ki..."

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.