Pınar Aylin kitap yazdı

Pınar Aylin kitap yazdı

Bir süredir sahnelerde göremediğimiz Türk Pop Müziği’nin başarılı isimlerinden Pınar Aylin, sevenlerinin karşısına kendi yazdığı ‘Peri Masalı’ kitabı ile çıktı

Bir dönem Türk Pop Müziğinde fırtınalar estiren Pınar Aylin D&R Kitap Fuarı kapsamında  yeni çıkardığı kitabı ‘’Peri Masalı"nı hayranları için imzaladı.  Daha önce İzmir ve Alaçatı’ da imza günü gerçekleştiren Pınar Aylin, ‘’Peri Masalı’nın İstanbul’daki ilk imza günü olduğunu ve oldukça heyecanlı olduğunu’’  belirtti. Çok güzel tepkiler aldığını anlatan Aylin, "İlk kitap için 'hızlı bir başlangıç' yorumu alıyorum. İşi bilenlerden de çok güzel yorumlar geldi. O ayrı bir mutluluk verdi bana ayrı bir kariyer ve başlangıç benim için o kadar heyecan veriyor ve öylesine yenisine başlama içine itiyor ki insanı ben şimdi ikinci roman için hazırlıklara başlamış bulunmaktayım" diye konuştu.

HİT 70'ler albümünün ardından  müziğe  uzun soluklu bir ara verdiğini belirten Aylin, "Uzun bir soluk olacak bu. Demek değildir ki yapmayacağım ama şimdilik öncelik kitabımda. Çeşme'ye yerleşeli 4 sene oldu. Çok da doğru bir karar aldığımızı düşünüyorum. İstanbul artık sadece gezmek ve iş ile ilgili oldu benim için. Hiç dönmeyi düşünmüyorum" dedi.

 

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.