Pitbull saldırısıyla gündem olan Asiye'ye annesinden işkence!

Pitbull saldırısıyla gündem olan Asiye'ye annesinden işkence!

Gaziantep'te site bahçesinde 2 pitbull köpeğinin saldırısına uğrayan ve ağır yaralanan Asiye Ateş'in saldırıdan önce evde annesi tarafından işkenceye uğradığı ortaya çıktı.

Asiye Ateş, Gaziantep'te babasının kapıcı olarak çalıştığı sitesinin bahçesinde 2 tane pitbull cinsi köpeğin saldırısına maruz kalarak ağır yaralanmış ve ülkede gündem olmuştu.

Olayın ardından bütün ülke o anların kaydedildiği görüntülerle çalkalanmış, pitbull türü köpeklerin yetiştirilmesinin yasaklanması amacıyla kampanyalar yapmıştı.

Yaşadığı olay sebebiyle tanınan küçük Asiye'nin köpek saldırısından evvel evde kaydedilen görüntüleri sosyal medyada paylaşılınca büyük tepki çekti.

 

ssasas.jpg

 

Sosyal medyada kısa zamanda yayılan görüntülerde annesinin küçük kıza tasma taktığı ve köpek gibi davrandığı dikkat çekiyor.

 

dsdfsfs.jpg

 

Farklı bir görüntüde ise, "Sana bundan sonra telefon yasak, park yasak, dışarı çıkmak yasak, çocuk yüzü görmek yasak. Bundan sonra seni bu odaya kilitleyeceğim, önüne de buradan it gibi yiyeceğini koyacağım. Orada oturup yiyeceksin. Oyuncak yasak, dışarı yasak, çocuk yasak" biçiminde konuşarak Asiye'yi korkutan annenin, küçük çocuğa zorla "tamam" yanıtı verdirdiği görülüyor.



Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.