PKK elebaşı kaçınılmaz sonu böyle itiraf etti! 'Erdoğan, durmadan bizi vuruyor'

PKK elebaşı kaçınılmaz sonu böyle itiraf etti! 'Erdoğan, durmadan bizi vuruyor'

Terör örgütünün elebaşlarından Salih Müslim, içerisinde bulundukları çöküşü 'Erdoğan senelerdir fırsat buldukça bizi vuruyor' sözleri ile itiraf etti.

MİT, Suriye başta olmak üzere Türkiye'nin sınırlarında tehdit unsuru oluşturan terör hedeflerini imha etmeye devam ediyor.

Son olarak Suriye Kamışlı'da terör örgütü PKK/YPG'li teröristleri taşıyan bir aracı SİHA'lar ile imha etti.

Terör örgütünün sözde üst düzey yöneticilerinin öldürüldüğü operasyon için terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı HDP, "Cinayetler serisinin sonuncusu, bu suikastların derhal durdurulması için dünya kamuoyuna duyarlılık çağrısında bulunuyoruz" açıklaması ile Türk ordusunu hedef aldı.

 

"ERDOĞAN SENELERDİR DURMADAN BİZİ VURUYOR"

 

Teröristbaşlarından Salih Müslim, terör örgütünün kanalına yaptığı açıklamada örgütün içinde bulunduğu kaçınılmaz sonu ve çaresizliği itiraf etti.

Terörist Salih Müslim, saklandığı mağaradan verdiği röportajda "Erdoğan senelerdir fırsat buldukça bizi vuruyor" diyerek, Türkiye'nin amansız mücadelesi karşısındaki çaresizliklerini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik, "O da artık fırsat buldukça vuruyor" sözlerini kullanan teröristbaşı Salih Müslim, "Hiçbir şey 8 senedir durmadı. Fırsat buldukça saldırılarına devam ediyor. Kendi konumunu güçlendirdikten sonra, seçimden sonra her tarafa saldırıyor" şeklinde konuştu.

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN OPERASYONLARIN DEVAM EDECEĞİ MESAJI

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör örgütü PKK/YPG başta olmak üzere, bütün terör örgütlerine karşı Türkiye'nin son terörist yok edilene kadar operasyonlarına devam edeceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimden önce yaptığı açıklamada konuya ilişkin "Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki vatandaşlarımız bölücü terör örgütünün o yıkıcı hareketlerine karşı onların baskısından kurtuldukça bölgede sükunet ve barış ortamı yeniden tesis edildi. Sınır ötesi harekâtlarımız sayesinde bölücü terör örgütü Suriye ve Irak'ta kıpırdayamaz hale geldi. Huzurunuzda bir kez daha ifade ediyorum. Son teröristte ülkemiz ve milletimiz için tehdit unsuru olmaktan çıkartılana dek operasyonlarımız ülkemizin içinde ve dışında devam edecektir. Terörü yenmekle kalmayacağız. Bu alçaklara destek verenlerin, sırtlarını sıvazlayanların, onları silah ve mühimmatla boğanların kirli hesaplarını da bozacağız. Türkiye'yi terörle dize getirme, Türk siyasetini marjinal yapılar eliyle dizayn etme girişimini hep birlikte boşa çıkartacağız" ifadelerini kullandı.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.