PKK elebaşına Sayın diyen HDP'li saniyeler içinde gözaltına aldı

PKK elebaşına Sayın diyen HDP'li saniyeler içinde gözaltına aldı

PKK’nın siyasi uzantısı olduğunu her fırsatta gösteren HDP’nin belediye başkan adayı Narin Gezgör, PKK lideri terörist Öcalan’a sayın kelimesi kullandıktan üç saniye sonra polis tarafından gözaltına alındı. İşte HDP’li adayın kaçmak isterken videosu…

PKK’nın siyasi uzantısını her fırsatta gösteren HDP’nin Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinden belediye eş başkan adayı gösterdiği Narin Gezgör, PKK lideri terörist Öcalan’a sayın kelimesi kullandıktan üç saniye sonra polis havaya silah atışı ve biber gazı kullanarak toplananları dağıttı ve belediye başkan adayını gözaltına aldı.

POLİS BEKLEMEDİ VE GÖZALTINA ALDI

HDP'nin, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinden belediye eş başkan adayı gösterdiği Narin Gezgör, seçim bürosu açılışında polislerin tüm uyarılarına rağmen skandal sözlerle PKK elebaşı Abdullah Öcalan lehine konuşma yapınca gözaltına alındı. Polis, toplanan kalabalığı da biber gazı kullanarak dağıttı.

'Terör örgütü propagandası yapmak' suçlamasıyla gözaltına alınan Narin Gezgör'ün polis müdahalesinden kaçmaya çalıştığı anlar ise kameralara böyle yansıdı.

SİYASETCAFE.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.