PKK ve FETÖ'den 'MHP'li Başkan şehir merkezinde bir kişiyi vurdu' provokasyonu! Valilikten açıklama geldi

PKK ve FETÖ'den 'MHP'li Başkan şehir merkezinde bir kişiyi vurdu' provokasyonu! Valilikten açıklama geldi

Hakkari'de Pinyaşi ve Gravi aşiretleri arasında meydana gelen kavga, PKK ve FETÖ'cü hesaplar tarafından 'MHP Hakkari İl Başkanı Fatih Özbek şehir merkezinde bir kişiyi vurdu' yalanıyla servis edildi.

Dün gece saatlerinde sosyal medyada Hakkari'de MHP İl Başkanı Fatih Özbek'in bir şahsı yaraladığına dair yalan haberler servis edildi. PKK ve FETÖ bağlantılı hesaplar tarafından servis edilen yalana Hakkari Valiliğinden açıklama geldi.

Hakkari’de dün akşam gerçekleşen olayda, alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada bir kişi ağır yaralandı. Kent merkezine sıçrayan olay sonrası esnaf kepenk kapattı.

 

ALACAK VERECEK KAVGASI YAŞANDI


Olay öğleden sonra Kent Park yakınında meydana geldi. İddiaya göre, N.E. ile İ.A. arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma yaşandı. Kavgaya dönüşen tartışma sonucu İ.A. üzerinde taşıdığı tabancasıyla N.E.’ye ateş açarak ağır yaraladı.

Kentte yankılanan silah sesleri üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

 

PKK VE FETÖ PROVOKASYON FIRSATINI KAÇIRMADI


Olay sonrası sosyal medyada tam bir dezenformasyon terörü yaşandı. PKK ve FETÖ bağlantılı sosyal medya hesapları, “MHP İl Başkanı Fatih Özbek, cadde ortasında bir kişiyi vurdu” yalanını servis etti.

 

isi-005.JPG

tytytyt-002.JPG

 

VALİLİKTEN AÇIKLAMA


Sosyal medyada yapılan dezenformasyon üzerine Hakkari Valiliği açıklama yaptı:

 

“07.12.2022 günü bazı basın yayın organları ve sosyal medya hesapları tarafından Hakkari MHP İl Başkanı Fatih ÖZBEK’in ateşli silah kullanmak suretiyle bir şahsı yaraladığı şeklinde asılsız iddialar paylaşılmaktadır.

Kimliği belirli iki şahıs arasında alacak verecek konusundan kaynaklı husumet sonucu ateşli silahla yaralama olayı gerçekleşmiş olup, konunun şüphelisi olaydan kısa zaman sonra yakalanmış, adli tahkikata başlanılmıştır. Bahsi geçen olayla MHP il Başkanı Fatih ÖZBEK’in bir ilgisi yoktur.

Ayrıca bu konu kasıtlı olarak kullanılarak huzur ve güven ortamını bozmaya çalışan şahıslar hakkında gerekli adli süreç başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.