PKK’da çözülme devam ediyor! Karayılan'dan 'Kaçanları vurun' talimatı

PKK’da çözülme devam ediyor! Karayılan'dan 'Kaçanları vurun' talimatı

Terörist elebaşı Murat Karayılan'a yakın bir terörist teslim olurken, ifadesinde Karayılan'ın kaçan teröristleri vurma talimatı verdiğini söyledi.

Türk Silahlı Kuvvetleri art arda yaptığı operasyonlar ile terör örgütü PKK'ya ağır bir darbe vurdu.

Uzun yıllardır çözülmenin yaşandığı örgütte teröristler kaçmaya devam ediyor.

Terörist elebaşı Murat Karayılan'a çok yakın görev alan bir teröristin de kaçarak teslim oldu. İfadesinde örgütten kaçışların engellenemediğini anlatan terörist, İHA destekli hava harekatları nedeniyle örgütün çok zor durumda olduğunu, gizlendikleri yerlerden dışarı çıkamayan teröristlerin artık talimat da dinlememeye başladığını söyledi.

 

KARAYILAN İNFAZ TALİMATI VERDİ

 

Güvenlik kaynakları ise terörist elebaşı Murat Karayılan'ın infaz talimatları verdiği ve bu durumun da örgütte ayrı bir sorun yarattığını tespit ettiklerini belirtti.

Elebaşının, "Örgütten kaçanların görüldükleri yerde vurulması" için talimat verdiği, birçok teröristin bu nedenle teslim olmaktan korktuğu buna rağmen son dönemde örgütten kaçmak isteyen birçok teröristin olduğu teyit edildi.TSK'nın operasyonları nedeniyle kaçacak yer arayan alt kadrodaki teröristlerde moral bozukluğuna neden olduğu ve daha rahat şartlarda yaşayan sözde örgüt yöneticileriyle aralarındaki anlaşmazlığın terör örgütü içindeki çözülmelere neden olduğu kaydedildi.

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum