PKK’da Sofi Nurettin paniği: Karayılan'dan bile önemliydi!

PKK’da Sofi Nurettin paniği: Karayılan'dan bile önemliydi!

MİT ve TSK tarafından kurulan özel bir ekiple, GARA şehitlerinin ölüm emrini veren onlarca vatandaşımızın katili Sofi Nurettin Kod adlı teröristin parçalanması örgütte ve destekçisi ABD'de panik yarattı.

MİT ve TSK tarafından kurulan özel bir ekip GARA şehitlerinin ölüm emrini veren onlarca vatandaşımızın katili Sofi Nurettin Kod adlı Suriye uyruklu Halef El Muhammed adlı terörist elebaşını Amerikalı ve YPG’li üst düzey yöneticilerle görüşmek üzere gittiği Irak’ta sığındığı mağara ininde infaz etti.

Güvenlik yetkilileri ölü olarak ele geçirilen kod Sofi Nurettin’in bugüne kadar örgütün askeri kanadında etkisiz hale getirilen en üst düzeydeki terörist olduğunu belitti.

PKK/SDG terör örgütünün önümüzdeki yıllarda lideri olması beklenen bu terörist elebaşının MİT ve TSK özel operasyonuyla saklandığı mağarada ininde etkisiz hale getirilmesi terör örgütünün sözde üst düzey yetkilileri ve örgütte parayonatik aşırı endişe ve korkuların yeniden depreşmesine, büyük çapta paniğe neden oldu.

Yeni Şafak yazarı Bülent Orakoğlu, bugün yazdığı yazıda, "Bilhassa ABD’nin gözden çıkardığı "dinozorlaşmış" liderler Murat Karayılan, Duran Kalkan ve Cemil Bayık’ın kendilerinin de aynı yöntemle öldürülmeleri korkusu içinde çok sıkı tedbirler aldıkları ve örgüt içinde MİT’e bilgi veren ajan avına çıktıkları istihbar edildi." diye yazdı.

Orakoğlu, "Oysa MİT ve TSK içinde kurulan özel birim en son teknolojik istihbarat yöntemleriyle bu teröristlere sandıklarından çok daha yakın! Stratejik olarak sözde örgütün dinozorlaşmış liderleri yerine Kod Sofi Nurettin misalinde olduğu gibi alanda çok sayıda cinayet ve eylemi gerçekleştiren kırmızı bültenle aranan canilerin peşinde, şüphesiz sözde liderlere de sıra gelecek...  INTERPOL tarafından kırmızı bültenle aranan, 2015-2020 yılları arasında PKK/KCK-PYD/YPG’nin Suriye Genel Sorumlusu olan Sofi Nurettin kod adlı teröristin Irak’ın kuzeyine geçmesi; YPG/PYD’nin PKK/KCK terör örgütünün Suriye uzantısı olduğunu bir kez daha ortaya koydu." diye vurguladı.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.