PKK’lı teröristlere bayram sürprizi! İnleri yerle bir oldu, çok sayıda ölü var

PKK’lı teröristlere bayram sürprizi! İnleri yerle bir oldu, çok sayıda ölü var

Irak kuzeyi Hakurk’ta başarılı şekilde devam eden Pençe Harekatı’nda arife günü 6 terörist daha etkisiz hale getirilerek harekatın başlangıcından bu yana etkisiz hale getirilen terörist sayısı 34 oldu.

Irak kuzeyi Hakurk’ta başarılı şekilde devam eden Pençe Harekatı’nda arife günü 6 terörist daha etkisiz hale getirilerek harekatın başlangıcından bu yana etkisiz hale getirilen terörist sayısı 34 oldu. Operasyon bugün de devam ediyor.

Milli Savunma Bakanlığı, operasyon ilişkin son bilgiyi Twitter hesabı üzerinden duyurdu.

HAVA HAREKATINDA EN AZ 4 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyindeki bazı bölgelere düzenlenen hava harekatına dair de bilgilendirme yapılarak, şu ifadeler kullanıldı:

"Irak kuzeyi Avaşin, Zap ve Gara bölgelerine icra edilen hava harekâtlarında PKK’lı teröristlere ait sığınak, barınak ve mühimmat depoları imha edildi. Harekatlarda en az 4 terörist etkisiz hale getirildi."

 

TERÖRİSTLŞERİN SIĞINAK MAĞARASI İMHA EDİLDİ

Milli Savunma Bakanlığı, Hakurk bölgesinde devam eden Pençe Harekatı’nda, terör örgütünün sözde liderleri tarafından kullanılan 6 odalı ve 500 metre uzunluğundaki mağaranın imha edildiğini açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı'nın Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre, Irak kuzeyi Hakurk’ta başarılı şekilde devam eden Pençe Harekâtı’nda terör örgütünün sözde liderleri tarafından kullanılan, 6 odalı ve yaklaşık 500 metre uzunluğundaki mağara, tespit edilerek kullanılamaz hale getirildi.

Milli 'Atak' taarruz helikopteri de gece harekatında tespit edilen hedefleri başarıyla etkisiz hale getirdi.

İşte o anlar:


BAKAN AKAR BAYRAMDA MEVZİDEYDİ

Bakan Akar beraberinde Gnkur. Bşk. Org. Güler ve Kuvvet Komutanları ile bayram namazını Hakkâri Derecik’ teki 34’üncü Hudut Tugay Komutan Yardımcılığındaki Mehmetçik ile kıldı.

Namazın ardından Bakan Akar ve Komutanlar ilçe merkezine inerek vatandaşlarımızla bir araya geldi. Bakan Akar Derecik Camii avlusundaki vatandaşlarımızla tek tek bayramlaştı ve bir ailenin evine misafir oldu.

BAKAN AKAR ASKER İLE TELSİZLE GÖRÜŞTÜ

Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Komutanlar 34’üncü Hudut Tugay Komutan Yardımcılığında Mehmetçik ile Ramazan ayının son iftarını yaptı. Bakan Akar iftarda Mehmetçik’e hitap etti.

Bakan Akar, Pençe Harekâtı’na destek sağlayan havadaki uçaklardan birisinde görevli pilotla da telsiz görüşmesi yaptı.

TERÖR OPERASYONLARI DEVAM EDİYOR

Irak kuzeyi Avaşin, Zap ve Gara bölgelerine icra edilen hava harekâtlarında PKK’lı teröristlere ait sığınak, barınak ve mühimmat depoları imha edildi. Harekatlarda en az 4 terörist etkisiz hale getirildi.

Diyarbakır-Lice bölgesinde icra edilen hava destekli operasyonda beş PKK’lı bölücü terörist etkisiz hale getirildi.

Siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.