PKK'lı Duran Kalkan'dan muhalefete çağrı: AK Parti-MHP ittifakını yıkalım

PKK'lı Duran Kalkan'dan muhalefete çağrı: AK Parti-MHP ittifakını yıkalım

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Duran Kalkan'dan muhalefete skandal bir çağrı geldi. İktidara karşı ittifak çağrısı yapan eli kanlı terörist, "Bizim gibi olsunlar demiyoruz, herkes kendi rengini korusun. AK Parti-MHP ittifakını yıkalım" dedi.

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Duran Kalkan, yayımladığı videoda, siyasi kanatları HDP'nin ittifak ortaklarına mesaj göndererek, 'dostlarımız' dediği kesimlerle yaptığı iş birliğini anlattı.

"MÜCADELEMİZ DOSTLARIMIZLA ETKİLİ HALE GELDİ"

Kalkan, "Sürekli eylem halinde geçen bir yıldı diyebiliriz. Mücadelemiz dostlarımızla daha etkili hale geldi. Daha güçlü mücadele edilse, karşıtız diyen herkes biraz daha tutarlı olsaydı daha ağır darbe yerlerdi. Bazı güçler o tutarlılığı göstermediler." diye konuştu.

MUHALEFETE ÇAĞRI: İTTİFAK KONULARI GECİKMEMELİ

Aydınlık'ta yer alan habere göre, Cumhur İttifakı'nın daha fazla ömrünün uzamaması gerektiğini belirten Kalkan, "İttifak konuları daha fazla gecikmemeli. Mücadelesiz durduk yere çökmüyor iktidar. Demokratik devrimle bu düzeni yıkmak önemli. AK Parti ve MHP çöküşte. Bunu biz söylemiyoruz CHP de İYİ Parti de DEVA Partisi de söylüyor. 'Bizim gibi olsunlar' demiyoruz, herkes kendi rengini korusun. AK Parti-MHP ittifakını yıkalım." ifadelerini kullandı.

Konuşmasının bir bölümünde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler toplantısında gösterdiği haritaya değinen terörist başı, "Erdoğan, BM'de gösterdiği haritayı yapmak istiyor. Şimdi herkes dikkatli olmalı" dedi.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.