PKK'nın gizli mezarlığı ortaya çıktı! 261 örgüt üyesinin cesetleri Bitlis’te bulundu

PKK'nın gizli mezarlığı ortaya çıktı! 261 örgüt üyesinin cesetleri Bitlis’te bulundu

Bitlis'te bulunan Garzan Mezarlığı'nda 261 PKK'lı teröristin cesedi bulundu.

Bitlis'te bulunan Garzan Mezarlığı'nda 261 terör örgütü üyesinin cesedi bulundu. PKK'lı teröristlerin gizlice gömdüğü mezarlıkta kimliklerin belirlenmesi için çalışma yürütüldü. 261 kişinin numuneleri alındıktan sonra 'Mezarlıklar Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Mezarlıklar müdürlüğü ise kemikleri Kilyos'ta bulunan kimsesizler mezarlığına nakletti. Kimliği tespit edilen kişilerin kemiklerini alması için ailelerine haber verildi. PKK ile iltisaklı Din Alimleri Derneği(DİAY-DER) üyeleri ise mezarlığa giderek örgüt propagandası yapmaya çalıştı. Operasyonda 9 kişi yakalandı ve tutuklandı.

 

mmmm-005.jpg

 

TERÖRİSTLER GÖMDÜ, DEVLET TESPİT ETTİ

 

PKK'lı teröristlerin Türkiye'deki faaliyetlerini engellemek amacıyla güvenlik kuvvetleri tarafından yürütülen çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 2017 yılında Bitlis'te bulunan Garzan Mezarlığı'ndan PKK'lı teröristler tarafından gömülen cesetler belirlendi. Yapılan tespit üzerine 261 kişiye ait kemiklerin kimliklerinin tespit edilmesi amacıyla güvenlik güçleri tarafından toplanan cesetler İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'na getirildi.

 

pkk-nin-gizli-mezarligi-ortaya-cikarildi-tami-14355274-9429-osd.jpg

 

KEMİKLER KİMSESİZLER MEZARLIĞINA DEFNEDİLDİ

 

Adli Tıp Kurumu aldığı numunelerin ardından getirilen cesetleri mezarlıklar müdürlüğüne teslim etti. Mezarlıklar müdürlüğü ise kemikleri Kilyos'ta bulunan kimsesizler mezarlığına defnetti.
 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.