PKK'nın imamından skandal sözler: 'Hendek farzdır!'

PKK'nın imamından skandal sözler: 'Hendek farzdır!'

ŞIRNAK'ta bölücü terör örgütü propagandası yapan bir imam cemaatin şikayeti üzerine gözaltına alındı.

ŞIRNAK Merkez Bahçelievler Camisi'nin imamı Baki Kutlu'nun çocuklara para verip sokaktan polisin teröristlere karşı kullandığı boş gaz kapsüllerini toplattığı ve cami avlusunda dizdikten sonra PKK propagandası yaptığı iddia edildi.


Şırnak, Cizre, Nusaybin, Sur ve Silopi'de sözde öz yönetim ilan edip kenti yaşanmaz hale getiren PKK/YDG-H'nin ibadethane ve İslam dinine yönelik saldırıları bölge halkından tepki çekince örgütün imamları harekete geçti. İmamların söylediklerini desteklemek içinde hadis uydurduğu belirtilirken, sözde imamların PKK'nın talimatıyla hareket ettiği öne sürüldü.

PKK'NIN TV'SİNE KONUŞTU "HENDEK FARZDIR" DEDİ

5 gün önce Özgür Gündem'e ve PKK'nın televizyonuna demeç veren Kutlu, hendek kazmanın farz olduğu söyledi. Demecinde terör örgütünün hendek kazmasını meşrulaştırmak adına Peygamber Efendimizin Hendek savaşını örnek gösteren imam, çukur ve hendek kazmanın sünnet değil farz olduğunu öne sürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.