PKK’nın kaçırdığı çocukları Birleşmiş Milletler mi teslim edecek?

PKK’nın kaçırdığı çocukları Birleşmiş Milletler mi teslim edecek?

Diyarbakır annelerinin bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik başlattığı çocuklarımızı verin eyleminin ardından flaş bir iddia gündeme geldi.

Diyarbakırlı ailelerin HDP İl Binası önünde gerçekleştirdiği çocuklarımızı verin eylemi Türkiye’nin en önemli gündemini oluşturuyor.

Hacire ananın işaret fişeğini verdiği terör örgütü PKK’nın kaçırdığı çocuklarını isteyerek HDP Diyarbakır İl Binası önünde eyleme başlayan ailelerin sayısı 32’ye yükseldi.

BM TERÖR ÖRGÜTÜ İLE ANLAŞMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde Birleşmiş Milletler (BM) tarihi bir skandala imza atarak terör örgütü YPG/PKK ile çocuklar konusunda anlaşma yapmıştı.

ÇOCUKLARI BÖYLE Mİ TESLİM EDECEKLER?

Bölücü terör örgütüne Hacire ana ile başlayan isyan her gün adım adım büyürken terör örgütü YPG/PKK, BM ile çocuklarla ilgili yaptığı antlaşma gereği, bazı çocukları BM gözetiminde Türk yetkililere teslim edebileceği iddia ediliyor.

HDP KAPATILABİLİR

Diyarbakır annelerinin HDP İl Binası önünde gerçekleştirdiği bölücü terör örgütü PKK/YPG’ye yönelik çocuklarımızı verin isyanına yönelik savcılık da harekete geçti. Siyaset kulislerinde yaşanan bu hadiselerin ardından sürecin HDP’nin kapatılmasına kadar gidebileceği ifade ediliyor.

 

Hakan Sönmez

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum