Polis, Halk Ekmek satışını engelliyor mu?

Polis, Halk Ekmek satışını engelliyor mu?

CHP'li Parti Meclisi Üyesi Gökhan Günaydın sosyal medya hesabında İBB’nin Halk Ekmek dağıtımının belli noktalarda polis tarafından engellendiğini öne sürmüştü. Polisin gittiği büfe görevlisi “Hayır kesinlikle öyle bir şey yok. Ekmeğimizi satıyoruz” dedi

CHP’li Gökhan Günaydın, İBB’nin Halk Ekmek dağıtımının belli noktalarda polis müdahalesiyle engellendiğini iddia etmişti.

 

a1-005.jpg

Günaydın, bugün saat 12.22’de sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:

“İBB’nin Halk Ekmek Arnavutköy merkez/Gaziosmanpaşa meydan büfelerine ekmek indirmesine; Sultangazi/Cebeci ve Çatalca büfelerinde ekmek satılmasına polis müdahale ediyor/izin vermiyor. Pes demek yetmiyor.. Bu engelleri aşıp, ekmeğe, sağlığa ve özgürlüğe hep beraber ulaşacağız.”

 

Günaydın’ın iddiaları sosyal medyada gündem oldu.

İBB Meclis Üyesi Gökhan Günaydın, sadece 13 dakika sonra ikinci bir tweet atarak, “An itibariyle, Halk Ekmek büfelerimize yönelik polis müdahalesi son bulmuştur” dedi.

 

 

halk-e1586613510726.jpg

 

BÜFEDEKİ GÖREVLİ KONUŞTU

Bunun üzerine ekmek satışının engellendiği iddia edilen büfeye giden polisler, görevlilere iddia edildiği gibi bir engellemeyle karşılaşıp karşılaşmadıklarını sordu.

Büfe görevlisi, “Polis gelip ‘satış yapamazsınız’ dedi mi size?” sorusuna, “Hayır kesinlikle öyle bir şey yok. Satışımızı yapıyoruz” diye yanıt verdi.

 

1korona-001.jpg

1youtube-054.jpg

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.