Polis otosunda 4 saat cinsel istismara 24 yıl hapis

Polis otosunda 4 saat cinsel istismara 24 yıl hapis

Uygulama yaptıkları takside Özbekistan uyruklu I.K.’nin yanında kimliği olmadığı gerekçesiyle ekip aracında 4 saat alıkonulup tecavüz edilmesi ve bin 400 TL parasının gasp edilmesine ilişkin davada 5 polis için karar çıktı.

Özbekistan uyruklu I.K.’yi kimliği olmadığı gerekçesiyle 4 saat alıkonulup, tecavüz edilmesi ve bin 400 TL parasının gasp edilmesine ilişkin 1’i tutuklu 5 polisin yargılandığı davada karar verildi.

Mahkeme, polis Şeref Ş.’yi ‘cinsel saldırı’, ‘irtikap’, ve ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından toplam 24 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırdı.

Polis aracında tecavüzle ilgili davada, tutuklu sanık Şeref Ş. ve tutuksuz yargılanan sanıklar Enes S., İsmail K., Yaşar S. İle Ahmet B. duruşmada hazır bulundu.

Mahkeme, Şeref Ş.’ye 24 yıl 2 ay hapis cezası verirken, Ahmet B., Enes S. ve Yaşar S.’ye ‘suçu bildirmeme’ suçundan 7 ay 15 gün hapis cezası verdi. Mahkeme heyeti verdiği bu hapis cezası ile ilgili hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi. Sanık İsmail K.’nın ise beraatine karar verildi.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.