Polise saldıran CHP'li Belediye Başkanı ifade verdi!

Polise saldıran CHP'li Belediye Başkanı ifade verdi!

Görevini yapmaya çalışan polislere saldıran Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ifade verdi.

Kendisine iş istemeye gelen S. T.'ye, belediye meclis üyesi arkadaşının çiftliğinde alkol ve uyuşturucu vererek tecavüz etmekle suçlanan Aydın'ın Didim ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı A. Deniz Atabay hakkında Didim Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturmada verilen takipsizlik kararı bir üst mahkemece bozulmuş, Atabay da kendisine rant çetesi tarafından kumpas kurulduğunu iddia etmişti.

Geçtiğimiz günlerde avukatı Nizamettin Bulut ile akşam yemeğine giden Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay restoranda saldırıya uğradı.

 

SORGULARINA BAŞLANDI

 

Kavga sebebiyle restoranın karışmasının ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağırıldı. Olay esnasında sarhoş olduğu görülen Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, görevini yapmaya çalışan polislere saldırdı.

Polislere hakaret, tehdit ve saldırıda bulunan ardından da Kaymakamlık konutunu basan Atabay ve arkadaşları ile ilgili yeni bir bilgiye ulaşıldı.

Aydın İl Emniyet Müdürü Suat Ekici olaylara karışan şahıslar hakkında kendisinin de bizzat talimatıyla sorguların başladığını ifade etti.

 

 

t-011.jpg

tu.JPG

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.