Polisler teröristlerin yanına konuldu

Polisler teröristlerin yanına konuldu

Gözaltına alınan polisler, daha önce yakaladıkları teröristlerle aynı cezaevini konuldu.

Gözaltına alınan polisler, daha önce yakaladıkları teröristlerle aynı cezaevini konuldu.

Terör örgütlelerine karşı yaptıkları operasyonlarla adından söz ettirip, rüşvet ve yolsuzluğu ortaya çıkaran polisler için şok karar. Gözaltına alınıp adliyeye götürülen polislerden hakkında tutukluluk kararı çıkarılanlar geçmişte yakaladıkları terör örgütü elemanlarıyla aynı cezaevine konulacak.

Olayı AKP'nin korkulu rüyası twitter fenomeni Fuatavni duyurdu.

Fuatavni attığı twitlerde şunlardan bahsetti:

Tutuklama kararı verilen sekiz kişinin Paşakapı Cazaevi'ne götürülmesine karar verildi. Ancak Ala'nın yeni talimatı devreye girdi.

Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdür Yard. Fatih Belviranlı tutukluların Metris Cezaevi'ne tek kişilik hücrelere konulmalarını istedi.

Yetkililer' Müdürüm suçları terör değil mevzuata aykırı bir durumdur bu' demesine rağmen Belviranlı, 'Siz dediğimi yapın' diyor.

Sekiz tutuklu Metris '1-T' tipi' kapalı cezaevinemücadele ettikleri teröristlerin yattığı yere götürüldü. Ala'nın keyfi yerine gelmiştir.

O MÜDÜRLERİ NASIL KORUYACAKLAR?

Yıllardır terörle mücadelede başarılı operayonlara imza atan polislerin teröristlerle aynı cezaevine konulması şüphe oluşturdu. Akıllara "Emniyet müdürülerinin canını nasıl koruyacaklar?" sorusu geldi. DHKP-C üyaleri ile aynı cezaevine konulan polislerle ilgili durum kuşku uyandırdı. Sokak ortasında tanımadıkları, önlerine rast gelen polisleri öldüren örgüt elamanları ile polislerin aynı koğuşa konulması yetkililerin ne yapmak istediği sorusunu gündeme getirdi.

AĞAR'A ÖZEL CEZAEVİ AYARLANMIŞTI

Güvenli bir cezaevi talebinde bulunan Mehmet Ağar'a, iki yıllık hapis cezasının infazı için Aydın E Tipi Kapalı Cezaevi ayarlandı.

Ağar'ın yargılandığı Susurluk davasında "Cürüm işlemek amacıyla silahlı teşekkül oluşturmak, silahlı teşekkülün yöneticisi olmak" suçundan aldığı beş yıllık hapis cezası 16 Nisan'da Yargıtay 9. CezaDairesi'nce onanmıştı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.