Polisten kaçarken kaza yaptı, öldü!

Polisten kaçarken kaza yaptı, öldü!

Ankara'da jandarma ve polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan sürücü 15 kilometre süren bir kovalamacanın sonucunda kentin giriş kapısının ayağına çarparak durabildi. 15 ayrı suçtan aranan sürücü kazada hayatı kaybetti, 1 kişi de yaralandı

Kaza, saat 17.30 sıralarında Etimesgut'ta bulunan, İstanbul yolu üzerindeki şehir giriş kapısı önünde meydana geldi. Muhammet Ali Can R., yanında Rabia S. ile birlikte 06 FU 5375 plakalı otomobil ile Kahramankazan'dan Ankara'ya doğru yola çıktı. Ankara-İstanbul otoyolu Akıncı Gişeleri'nde uygulama yapan jandarma, araca 'dur' uyarısında bulundu.

 

Muhammet Ali Can R, jandarmanın ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Jandarma ekipleri, İstanbul yolu üzerinden kent merkezine doğru hareket eden otomobilin peşine düşerek, kent girişinde uygulama yapan polise haber verdi. Yaklaşık 15 kilometre boyunca kaçan Muhammet Ali Can R, polisin de 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya devam etti. Bu sırada güvenlik güçleri havaya uyarı ateşi açtı.

 

15 SUÇTAN ARANDIĞI BİLGİSİ VERİLDİ

Yaşanan kovalama sonucu direksiyon kontrolünü kaybeden Muhammet Ali Can R.'nin kullandığı otomobil, şehir giriş kapısının ayağına çarptı. Muhammet Ali Can R. ile yanında bulunan Rabia S. ağır yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan Muhammet Ali Can R., doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Yapılan incelemede, Muhammet Ali Can R.'nin 15 ayrı suçtan arandığı ortaya çıktı. Otomobil de ise uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

 

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Ankara'da saat 17.00 sıralarında meydana gelen olayda, Kahramankazan ilçesinden şehir merkezine giderken jandarma ve polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan otomobilin sürücüsü yaklaşık 15 kilometre süren kovalamaca sonucu kentin giriş kapısının ayağına çarparak kaza yaptı. Kazada sürücü Muhammet Alican R. öldü, yanında bulunan Rabia S. ise yaralandı. Olaya ilişkin Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 

"25.05.2020 günü saat 16.27'de Kahramankazan ilçesi, Anadolu Otoyolu Akıncı Gişeleri Yol Kontrol Noktası'na yaklaşan ve dur ihtarına uymayan araç; dubalara çarparak Ankara istikametine doğru kaçmıştır. Bunun üzerine havaya dört el uyarı atışı yapılmış, kaçan aracın yakalanması için takibe başlanmıştır. Araç, Ankara girişinde Susuz Yol Kontrol Noktası'nda da durmayarak kaçışını aşırı hızla sürdürmüş ve yol üzerinde bulunan giriş takına çarparak durmuştur. Sürücü M.A.R. isimli şahıs olay yerinde hayatını kaybetmiş, araçta yolcu olarak bulunan R.S. ise hafif yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştır. Yapılan ilk incelemelerde araç sürücüsü M.A.R.'nin 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama' ve 'Yoklama Kaçağı' suçlarından arandığı tespit edilmiştir. Konuyla ilgili tahkikat detaylı bir şekilde sürdürülmektedir."

 

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.