Prens Selman’dan Kaşıkçı ve Türkiye açıklaması

Prens Selman’dan Kaşıkçı ve Türkiye açıklaması

Cemal Kaşıkçı cinayeti ve Türkiye ile ilgili Prens Selman dikkat çeken açıklamalar yaptı. İşte haberin ayrıntıları;

Prens Selman açıklamasında, "Türkiye ile ilişkilerimizi bozamayacaksınız" ifadelerini kullandı.

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda vahşice öldürülen Cemal Kaşıkçı ile Prens Selman'dan açıklama geldi.

Türkiye'de öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı olayında zan altında olan Suudi Veliaht Prens Muhammed bin Selman, katıldığı bir konferansta açıklamalar yaptı.

Prens Selman açıklamasında, "Ben burada bütün ortalığı karıştırmaya çalışanlara seslenmek istiyorum. Türkiye ile aramızı bozamayacaksınız. Selman bin Abdülaziz'in ismini kirletemeyeceksiniz. Türkiye ile aramızı bozamayacaksınız” dedi.

"TÜRKİYE İLE ARAMIZI BOZAMAYACAKSINIZ"

Açıklamasında Türkiye ile koordineli bir şekilde çalıştıklarını söyleyen Prens Selman, Türkiye ile Suudi Arabistan'ın arasını bozmaya çalışanların olduğunu öne sürdü.

Veliaht Prens, katillerin cezalandırılacağını herkese göstereceklerini belirterek, "Ortalığı karıştırmaya çalışanlara seslenmek istiyorum. Türkiye ile aramızı bozamayacaksınız. Selman bin Abdülaziz'in ismini kirletemeyeceksiniz. Veliahtın adını da kirletemeyeceksiniz. Türkiye'de bir başkan var Erdoğan. Onun adını da kirletemeyeceksiniz. Sizin istediğiniz asla olmayacak. İki ülke arasındaki güzel ilişkileri göstereceğiz. Bütün dünyaya katillerin cezalandırılacağı göstereceğiz. Türkiye ile koordinasyon halindeyiz, aramızı bozamayacaksınız” ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.