Prof.Dr. Mehmet Ceyhan'dan kısıtlama çağrısı

Prof.Dr. Mehmet Ceyhan'dan kısıtlama çağrısı

"Yüzde 60 aşılanma oranına ulaşılırsa toplum bağışıklığı sağlanır." diyen Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, aşılanma oranı yüzde 81,5'a ulaşınca, bu sefer de "kısıtlama" çağrısı yaptı.

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, "Omicron" olarak adlandırılan yeni Covid-19 varyantı hakkında açıklamada bulundu. Prof. Ceyhan, "Omicron varyantı tahminlerden hızlı yayılıyor. Kısıtlamalar bütün ülkeleri kapsayacak şekilde genişletilmeli." dedi.

Koronavirüsle mücadele sürecinde, yaptığı çelişkili açıklamalarla vatandaşlarda kafa karışıklığına sebep olan Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, Güney Afrika'da tespit edildiğinde "Nu" varyantı denilen fakat Dünya Sağlık Örgütü tarafından "Omicron" olarak adlandırılan Covid-19'un yeni varyantı sonrasında açıklamada bulundu.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Mehmet Ceyhan, "kısıtlama" propagandasına başladı. Ceyhan'ın paylaşımı şöyle:

"Omicron varyantı tahminlerden hızlı yayılıyor. Kısıtlamalar bütün ülkeleri kapsayacak şekilde genişletilmeli ve yurt içinde virüsün yayılmasını önleyecek ve aşılama oranlarını artıracak önlemler artırılmalı."

 

ceyhan.JPG

 

Omicron, şimdiye kadar Belçika, Almanya, Çekya, İngiltere, İtalya, İsrail, Hong Kong, Güney Afrika, Botsvana, Danimarka ve Avusturalya’da tespit edilen virüs son olarak da Hollanda’da görüldü.

 

siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.