Prof. Dr. Mustafa Çetiner'den süper bulaştırıcı itirafı: Onlarca kişiye virüs bulaştırdı

Prof. Dr. Mustafa Çetiner'den süper bulaştırıcı itirafı: Onlarca kişiye virüs bulaştırdı

Prof. Dr. Mustafa Çetiner, Samsun'da koronavirüs salgınına yakalanan bir hastanın onlarca insana koranavirüsü bulaştırdığını iddia etti.

Prof. Dr. Mustafa Çetiner, CNN Türk'te Başak Şengül'ün sunduğu 'Akıl Çemberi' programında Samsun'da koronavirüse yakalanan bir hastanın onlarca insana bulaştırdığını açıkladı.

 

 

KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ KONUŞULDU

CNN Türk'te Başak Şengül'ün sunduğu Akıl Çemberi programında tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının Türkiye'deki son durumu ve alınan önlemler masaya yatırıldı.

"SAMSUN'DA 'SÜPER BULAŞTIRICI' ONLARCA KİŞEYE 'KORONAVİRÜS' BULAŞTIRDI"

Prof. Dr. Mustafa Çetiner'in Samsun'da panik yaratan açıklamaları şöyle:

Prof. Dr. Mustafa Çetiner: Bizim gibi büyük metropellerden henüz hastalığın yayılmadığı köylere, kentlere... Gidip de orada buluştırabilecek insanlarda var. (Güney) Kore'de öyle 'SÜPER BULAŞTIRCI' vardı. Yüzlerce insana buluştırdı tek başına. Orada tek seyahat etmenin böyle bir sakıncası olabilir

Nedim Şener: Rize'de karantina'ya alınan köyler oldu! Orada hastalık çıkmadığına göre oraya dışardan gelenler bulaştırdı herhalde değil mi?

AĞZINDAN KAÇIRDI

Prof. Dr. Mustafa Çetiner: Evet. Mesala Samsun'da da... Samsun'da bir süper bulaştırıcı vardı mesela. Hani detaylarını söylemiyim ama...

Başak Şengül: Nerede?

Prof. Dr. Mustafa Çetiner: Türkiye'de... Dedesi umreden geliyor, ondan kapıyor. Bir büyük market AVM'de çok işlek bir hamburgercide çalışıyor çocuk. Onlarca insanı enfekte (bulaştırdı) etti.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.