Prof. Kocasakal: 'Ahmet Davutoğlu, siz zihinsel olarak da daha eğitimli ve tehlikelisiniz'

Prof. Kocasakal: 'Ahmet Davutoğlu, siz zihinsel olarak da daha eğitimli ve tehlikelisiniz'

Eski İstanbul Barosu Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocasakal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na zehir zemberek sözlerle yüklendi.

Eski İstanbul Barosu Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocasakal, sosyal medya hesabı Twitter'dan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Kocasakal, iktidarı eleştiren açıklamalarda bulunan Ahmet Davutoğlu'nun bir zamanlar bu iktidarda bakanlık yaptığını unuttuğunu medyanın da buna destek verdiğini hatta deyim yerindeyse Davutoğlu'nu vaftiz ettiğini söyledi.

'Bay "Serok" Ahmet Davutoğlu! Yine söylüyorum: Siz, zihinsel olarak da daha eğitimli ve tehlikelisiniz. Milli bir zihniyete ve bilince de sahip değilsiniz.' diyen Kocasakal, başta Suriye olmak üzere dış politikadaki pek çok tahribatı da Davutoğlu'nun stratejik yanlışlarına bağladı.

 

İşte Kocasakal'ın açıklamalarının tamamı;

 

''Bay Ahmet Davutoğlu, neredeyse her gün iktidara "sorular" ve "eleştiriler" yöneltiyor! Sanırsınız ki AKP ile hiç bir ilgisi olmamış, başbakanlık ve dışişleri(esasen düş işleri) bakanlığı yapmamış, karar mekanizmalarında yer almamış!

"Bir kısım" medya da bu şahsın geçmişini unutur ve unuttururcasına  yıkım ekibinin bu önemli parçasına epeyce yer vererek pek bir "mültefit" davranıyor, adeta vaftiz ediyor!

Üstelik her konuşmasında, "dağa" ve "dağlara" selam çakmayı, etnikçiliği, bölgeciliği, "Türkiyeliliği (!)" de ihmal etmeden, yeni "açılım"ların sinyalini vererek küresel mahfillere selektör yapıyor! Böyle "dost" düşman başına!

Hal böyleyken, özellikle "muhalif! medyada yine de bu denli yer bulması, bunların sineye çekilmesi "manidar" ve düşündürücü. Bay "Serok" Ahmet Davutoğlu! Yine söylüyorum: Siz, zihinsel olarak da daha eğitimli ve tehlikelisiniz. Milli bir zihniyete ve bilince de sahip değilsiniz.

Başta Suriye olmak üzere dış politikadaki pek çok tahribat, sizin stratejik "derinliği" nizin eseri! Elbette balık baştan kokuyor! Önce siz Türk milletine bunların, Hilary Clintonlarla sadece fiziksel değil, zihinsel "çak" larınızın hesabını verin! Yalanların sonuna geliniyor.

Gelinen noktada iktidarın tüm suçlarının ve günahlarının müşterek failisiniz. Yolunuz, menziliniz, "davanız" aynı. Sizin ve sizin gibilerinin (Örneğin bay Babacan) Türkiye'ye verecek hiç bir şeyiniz ve sizden gelecek hiç bir hayır yoktur.

Açılım ve saçılımlarda, Büyük Ortadoğu Projesi "derinliklerinde", emperyalizmle "çak"larınızda Türkiye Cumhuriyetine ve Türk milletine karşı işlediğiniz tüm suçların ve günahların hesabını hukuken ve siyaseten vereceksiniz, tıpkı diğerleri gibi...''

 

k1-001.JPGk2-001.JPG

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.