Promosyon ürünleri fuarı Türkiye'de!

Promosyon ürünleri fuarı Türkiye'de!

Kurumsal Hediye ve Promosyon Ürünleri Fuarı PROMEXPO 2019, CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerine kapılarını açtı. Fuara 20 binin üzerinde profesyonelin katılımı bekleniyor.

PROMEXPO 2019, CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen resmi açılış töreni ile ziyaretçilerine kapılarını açtı. Törene Promosyon Ürünleri İmalatçıları ve Satıcıları Derneği (PROMOTÜRK) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Abdullah Gürz’ün yanı sıra İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Üyesi Servet Samsama ve promosyon sektörünün önde gelen isimleri katıldı.

 

Açılışta konuşan İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Üyesi Servet Samsama, PROMEXPO Fuarı’nda sektörün gelişimini görme fırsatı bulduğunu ifade ederek, “Geçmişte bir firma promosyon ürünü talep ettiğinde, kendisine defter, kalem ya da takvim önerisi sunulurdu. Bugün ise teknolojinin de gelişimi ile ürün çeşitliliği çok fazla arttı. Sektör bu anlamda farkını ortaya koymayı başarmıştır” dedi.

 

ÖNEMLİ BAĞLANTILAR YAPILDI

 

Promosyon Ürünleri İmalatçıları ve Satıcıları Derneği (PROMOTÜRK) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Abdullah Gürz ise açılışta yaptığı konuşmasında, promosyon sektörünün yapısına değindi. Sektörün başka hiçbir sektöre benzemediğini bildiren Abdullah Gürz, “Piyasanın bize ‘Elinizde yeni ürün ne var?’, ‘En son ne ürettiniz?’ şeklindeki soruları, her yıl birbirinden yeni ve özel promosyon ürünleri geliştirmemize neden oluyor. Fuarımız bu açıdan çok kıymetli bir yere sahip” dedi.  

 

Fuar her yıl olduğu gibi bu yıl da promosyon sektöründeki tüm yenilikleri, gelişmeleri ve fırsatları sektör profesyonelleri ile buluşturdu. Türkiye pazarında 20 milyar liralık bir ticaret hacmine ulaşan promosyon sektörü, yerli ve yabancı 200 üretici ve ithalatçı firmanın katıldığı fuarda yeni iş bağlantıları yaparak dünya pazarlarına entegre olma yolunda önemli adımlar attı.

 

20.000 ZİYARETÇİ

 

Promosyon sektörünün uluslararası nitelikteki tek buluşma platformu niteliğinde olan Kurumsal Hediye ve Promosyon Ürünleri Fuarı PROMEXPO 2019 Fuarı’na aralarında Bulgaristan, Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri, Polonya, Romanya, İtalya, Almanya, Hindistan ve Rusya’nın da bulunduğu 49 ülkeden yüzde 40’ı yabancı 20 binin üzerinde ziyaretçi katılımı bekleniyor. Deri ürünleri, tekstil ürünleri, dekorasyon ürünleri, ofis malzemeleri, kırtasiye, seramik, el aletleri, ev gereçleri, elektronik gereçler, oyuncaklar, çikolata ve şekerlemeye kadar geniş yelpazede ürünlerin sergilendiği fuar yerli yabancı katılımcı firmaları, sektör temsilcileriyle buluşturuyor. Fuar kapsamında düzenlenen seminerlerde ise katılımcılar sektöre dair gelişmelerle ilgili bilgi sahibi oluyor.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.