Provokasyonlara aman dikkat: İYİ Partili Başkan öldürüldü!

Provokasyonlara aman dikkat: İYİ Partili Başkan öldürüldü!

Türkiye’nin geleceğinin ve kaderinin belirlendiği 24 Haziran Seçimlerinde oy verme işlemi tamamlanırken, ülkenin pek çok yerinde seçim sonuçlarına şaibe karıştırma uğraşları sürüyor.

Türkiye’nin tek gündemi haline gelen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin sonuçlarının belirlenmesine saatler kala pek çok yerde seçimlere şaibe karıştığı algısına yönelik çabalar gözden kaçmıyor.

Başta FETÖ olmak üzere Türkiye’nin düşmanı iç ve dış mihrakların ülkeyi kaosa götürmek için seçimlere şaibe karıştığı iddiasıyla yeni bir provokasyonun içerisinde olduğu bilgileri gelirken, Erzurum’un Karaçoban ilçesi Kopal Mahallesi’nde oy kullanma işlemleri sırasında çıkan silahlı kavgada, İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Sıddık Durmaz ve 2 vatandaş öldürüldü.

İYİ Parti Erzurum Karaçoban İlçe Başkanı Mehmet Sıddık Durmaz, Kopal Mahallesi'nde yer alan İMKB Ortaokulu'nda oy kullanma sırasında çıkan silahlı çatışmada hayatını kaybetti.

Yaşanan hadiseyle ilgili konuşan İYİ Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Dumlu, olayı doğrulayarak Durmaz'ın naaşının şu anda hastaneye getirilmekte olduğunu belirtti.

karacoban.jpg

CHP KARAÇOBAN İLÇE BAŞKANI YILAN: "AKP'Lİ VEKİL ADAYI GELDİKTEN SONRA KAVGA ÇIKTI"

Yaşanan olayın ardından açıklama yapan CHP Karaçoban İlçe Başkanı Hüsnü Yılan, “İçişleri Bakanlığı’ndan buraya görevli 24 kişi geldi. Biz bunu kabul etmedik, tepki gösterdik. Sonrasında ise ismini bilmediğim AKP Erzurum milletvekili aday adayı olan genç biri geldi. Onun da durmasını kabul etmedik. Kavga çıktı. Ateş ettiler. İYİ Parti ilçe başkanı Mehmet Sıddık Durmaz, oy kullanan bir vatandaş ve Agit Yazan yaşamını yitirdi” dedi.

AYTUN ÇIRAY’DAN FLAŞ AÇIKLAMA

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Erzurum Karaçoban (#iyiparti) ilçe başkanımız çıkan bir çatışma sonucu hayatını kaybetmiştir. Sn Vali bana olayın iki aile arasında husumetten kaynaklandığını ifade etti. Soruşturma sürüyor. Merhuma Allah'tan rahmet diliyorum.” dedi.

erzurum1.png

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.