PTT, 0.55 faiz oranları ile kredi vereceğini duyurdu! İşte başvuru şartları

PTT, 0.55 faiz oranları ile kredi vereceğini duyurdu! İşte başvuru şartları

PTT üzerinden 0.55 faiz oranları ile kredi kampanyası bugün itibariyle başladı. İşte başvuru şartları ve detayları;

Bankalar son zamanlarda, yeni aya başlamadan önce kampanyalarını güncellemeye başlıyor. PTT Bank'ta anlaşmalı olduğu bankalar ile birlikte, müşterilerine kredi vermeye devam ediyor. Artan koronavirüs vaka sayıları sebebiyle, tekrardan kapanmalar bugünden itibaren gündeme geldi. Kapanmalarda ekonomik sıkıntı yaşayan kişilerde, soluğu bankalarda alıyor ve düşük faizli kredi almak istiyorlar. PTT üzerinden de kredi verildiği bilinmektedir. PTT kurumu anlaşmalı olduğu bankalar aracılığı ile müşterilerine kredi vermeye devam edecektir. Özellikle önümüzdeki ay yapacağı kampanya oldukça konuşuluyor. 

PTT Bank üzerinden, 0.55 faiz oranlarıyla kredi ING, Aktifbank ve TEB bankası aracılığı ile verilecek. Başvurular PTT şubelerinden veya SMS ile yapılacak. Bu kampanyada tek sorumlu PTT olacak. Kişilerin banka kredi siciline uygun olması durumunda, kredi onayı alacakları söylenmektedir. PTT üzerinden işlem yapacak olan kişiler, 36 ay vadeye kadar ve 3 ay ertelemeli olarak kredilerini kullanabileceklerdir. 0.55 faiz oranı ile kredi kampanyası çalışmaları devam ederken, Ağustos ayı ortalarına doğru resmi duyuru yapılacağı konuşuluyor. 

 

Başvuru PTT'den Yapılacak

 

Kredi başvurusu yapacak olan kişiler, şartları da merak ediyor. 0.55 faiz oranı ile kredi alacak kişiler, banka şartlarına uygun olması gerekecek. Özellikle emekli olan kişiler için bankadan emekli maaşı alması durumunda kredi verileceği duyuruldu. Banka kredi sicili bozuk olan, avukatlık icralık durumları olan kişiler, onay alamayacaklar. Kredi ise en fazla 10.000 TL'ye kadar verilecek. Kampanya başladıktan sonra başvurularınızı PTT üzerinden yaparak, 1 gün içinde sonucu öğreneceksiniz. 10.000 TL ve üzerinde kullanacağınız kredilerde, banka 0.55 faiz oranı ile işlem yapmayacak.

 

 

Aktifbank Kredi Başvurusu 

 

PTT Bank'ın en çok kullandığı kredi kampanyası, Aktibank kampanyasıdır. Aktibank 40.000 TL'ye kadar kredi notu düşük olan kişilere onay vermektedir. Banka yapacağı yeni kampanya öncesinde, düşük faizlerle kredi vermeye devam ediyor. Eğer sizlerde başvuru yapacaksanız, bu bankanın SMS kredi sistemi ile hemen ne kadar kredi onayı aldığınızı görebilir, kredi onayı aldığınızda da bankaya gitmeden adresinizde bu kredileri kullanabilirsiniz. Uygun faiz oranları ile işlem yapacaksanız, cep telefonunuzdan Kredi yazın boşluk bırakın ve TC kimlik numaranızı da yazarak 3050 numarasına gönderin. Bu şekilde kredi başvurusu yapmış olacaksınız. 

 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.