Rabia Naz'ın babası; Müge Anlı olayı çözdü, baskı yaptılar, söyleyemedi

Rabia Naz'ın babası; Müge Anlı olayı çözdü, baskı yaptılar, söyleyemedi

Giresun'un Eynesil İlçesi'nde şüpheli şekilde yaşamını yitiren 11 yaşındaki Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan, Müge Anlı'nın kendisini arayarak olayı çözdüklerini ama baskı nedeni ile bişey yapamadıklarını söylediğini açıkladı.

Şüpheli şekilde yaşamını yitiren Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan, Müge Anlı ve ekibinin olayı çözdük diyerek kendisine müjde verdiğini ancak baskı nedeniyle bir şey yapamadıklarını söylediğini aktardı.
 

Şaban Vatan, “Şaban abi biz bu olayı çözdük dediler. Sonra bir telefon geldi. Görüştüğüm kişinin yüzü asıktı, ne olduysa apar topar geri döndüler. Müge Anlı bana, biz baskıya maruz kaldık. ATV’nin en üstünden telefon geldi, binlerce kişinin tepkisi olduğu halde bir şey yapamıyoruz açıklaması yaptı” dedi.

Vatan, "Savcı bana Müge Anlı'yla falan hiçbir şekilde bağlantı kurmadık, zaten dosya şüpheli ölüm dedi. Neden yalan konuştunuz? Ben daha sonra Müge Anlı hanımla irtibata geçtim. İtiraf etti. Biz bir baskıya maruz kaldık ATV'nin en üstünden telefon geldi, binlerce kişinin tepkisi olduğu halde bir şey yapamıyoruz dedi" diye konuştu.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.