Ramazan Çayır’dan flaş ‘suikast’ açıklaması!

Ramazan Çayır’dan flaş ‘suikast’ açıklaması!

Büyük Birlik Partisi MKYK üyesi Ramazan Çayır, suikast girişimine ilişkin yaşananları anlattı. İşte ayrıntılar;

Büyük Birlik Partisi eski Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır'a silahlı saldırı girişiminde bulunuldu. Ramazan Çayır konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Odatv’nin haberine göre; BBP’li Çayır olaya ilişkin yaşananları tek tek anlattı.

İşte Ramazan Çayır’ın o açıklamaları:

"İki kişiler bir tanesi silahlı, beni izliyorlar bürodan otoparka kadar. Otopark içerisinde bir şeyler yapmak istiyorlar. Ben tabii uyandım, İzlendiğimi ve arkamda olduklarını hissettim yani. Bir şeyler yapmak istediler ama neden tereddüt gösterdiler, neden sonunu getiremediler, onu bilmiyorum.

Arkada duran kişi silahlıydı. Ben de o arada arabanın arkasına saklandım. Arabaya bindiğimde arkadan koşmaya başladılar, 'dur' diye… Görüntülerde hepsi var. Emniyette de var otoparkın görüntüleri. Saldıranların da yüzü açık zaten.

Bu arada silahlı olan elini cebine atar gibi davrandı. Bir şey yapacaklardı orada, onları ne engelledi bilmiyorum ama, planlı gelmişler. Büronun önünde görüntülerini gördüm. Yan binadan kamera görüntülerine baktım, 2-3 saat büronun önünde bekliyorlar. Beni parka kadar takip etmişler, ben de parkta hissettim takip edildiğimi."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.