Ramazan Kurtoğlu:  Covid-19'un sonraki hedefi hayvan ve tarım varlığı

Ramazan Kurtoğlu: Covid-19'un sonraki hedefi hayvan ve tarım varlığı

Dr.Ramazan Kurtoğlu, yaptığı açıklamada Covid-19'un yıkımı gelecek 3 yıl aratarak devam edecek dedi.

Dr. Ramazan Kurtoğlu dünyayı sarsan korona virüs salgını hakkında açıklamalara devam ediyor.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kurtoğlu, koronavirüs salgınının etkilerinin devam edeceğini bildirerek, bir sonraki hedefin, hayvan ve tarım varlıkları olacağını söyledi.

Kurtoğlu'nun açıklamaları şöyle:

Kovid19 ile doğrudan insana vurdular.Sonraki atak doğrudan ülkelerin hayvan varlığına,tarım ürünlerine olacak.Uçucular sinekler çekirgeler virüsler ile beslenme/su zincirine vuracaklar.

Koronavirüsün sağlık gıda ekonomik sosyal yıkımı/dönüştürmesi gelecek üç yıl artarak sürecek.

ÇİN AĞIR BORÇ YÜKÜ ALTINDA

Çin dev bir üretim merkezi ancak Koronavirüs ile dünyaya mal satamıyor.Abd nin1929 hali.Üstelik Çin ağır borç yükü altında.Ülkede Küreselciler(Şangay) ile Milliyetçiler(Pekin)arasında savaş var. Kovid19 un küresel ekonomide ilk kurbanı Çin olacak.Çin ağır bir bedel ödeyecek.

Abd/Trump ın”Çin Virüsü”tanımını daha Şubat 2020 de Alman Der Spigel Dergisi (Katolik ve Pentagon destekli) kapak yapmıştı.İngiltereden sonra Rothschildlerin Fransaya “kayyum olarak atadığı”Makron da aynı koroya katıldı.Küreselcileri ve Çin i çok zor günler bekliyor.

1997'DE YAZILMIŞ

Şok bir bilgi.Abd de yayınlanan “George”adlı bir magazin dergisinin Şubat 1997 sayısında Arno Karlen adlı bir yazar ;“en kötü senaryo nüfusu çok artan dünyada akciğerlere saldıracak bir virüs 2020 de çıkabilir”diye yazıyor.Bu kadar adrese teslim bir operasyon.

 

siyasetcafe.com

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.