Ramazan Kurtoğlu: Dijital diktatörlük geliyor

Ramazan Kurtoğlu: Dijital diktatörlük geliyor

Dr. Ramazan Kurtoğlu dünyayı sarsan yeni tip koronavirüs (covid-19) hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kurtoğlu: "Hoş geldin dijital diktatörlük. Koronavirüs ile yapılmak istenen bu." dedi.

Kurtoğlu koronavirüsün bir dijital diktatörlük kurmak amacıyla yayıldığını vurgulayarak twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:

KORONAVİRÜS İLE AMAÇLANAN: DİJİTAL DİKTATÖRLÜK

Sanal para zenginliği yeniden belirleyecek,Lego din kutsalı dünyevileştirecek, sentetik insan buharlaşmış değerleri ile psiko-somatik hastalıklar çukurunda debelenirken kurtarıcı olarak”çip”lenecek. Hoş geldin dijital diktatörlük. Koronavirüs ile yapılmak istenen bu.

 

sanal.jpg

 

YENİ PARA SİSTEMİ VE KÜRESEL DÜZEN KURULACAK

Kurtoğlu, paylaşımlarına Rönesans örneğiyle devam etti: 1422 de Floransa da 72 ”uluslararası banka” vardı.İtalyan bankerleri Rönansı, Rönasans sermayesi ile İspanya Amerika'yı feth ederek Avrupayı zenginleştiren Kızılderililere ait gümüş seli pompalamıştı. Virüs ise “şeytanın toprağından” yeni bir para sistemi ve küresel düzen kuracak.

 

floransa.jpg

 

VİRÜS SONRASI DEVLET POLİTİKALARINA DİKKAT ÇEKTİ

Daha önce de koronavirüsün küresel bir ekonomik yıkım daha da önemlisi gıda kıtlığı get,receği konusunda uyarısında bulunan Kurtoğlu: "Şimdi çoğunluk koronavirüsün sağlık boyutu ve laboratuvar veya evrim yoluyla mı ortaya çıktığını tartışıyor.Ama esas küresel kaos virüs etkisini kaybettikten sonra yaşanacak:Sosyal-ekonomik-siyasi. Çare milli kaynaklardan gıda-su-ilaç ve sosyal devlet politikaları." dedi. 

 

koronaaa-002.jpg

 

 

RAMAZAN KURTOĞLU KİMDİR?

Ramazan Kurtoğlu, 27 Nisan 1956'da Antalya'nın Serik ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini doğduğu şehirde bitiren Kurtoğlu, lise mezuniyetinin ardından Ankara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde okumaya başladı.

1981 yılında buradaki lisans eğitimini tamamladı ve sonra İstanbul Üniversitesi'nde Personel Yönetimi ve Endüstri İlişkileri üzerine yüksek lisans yaptı.

Yüksek lisansını tamamladıktan sonra The University of British Colombia, Vancouver, University of California, San Diego, University of Pennsylvania ve Kaliforniya Irvine'de genel İngilizce, iş İngilizcesi, akademik İngilizce eğitimi, davranış bilimleri, uluslararası finansman, ekonomi ve küresel operasyon yönetimi konularında lisansüstü, master ve doktorasını tamamladı.

1999 yılında Kaliforniya Üniversitesi'nde Uluslararası Finans ve Piyasa Sermayeleri başlıklı sertifika programı yaptı. 2002 yılında aynı üniversitede Küresel Operasyon Yönetimi alanında Pre-MBA programı yaptı.

Bir süre Ortadoğu Gazetesi'nde gazetesinde yazıları yayınlandı.

Televizyonda ilk kez 2007'de Sky Türk'te Gürkan Hacır ile Şimdiki Zaman programında göründü. Pelin Çift ile Öteki Gündem programındaki konuşmalarında ülke genelinde tanınmaya başlandı.

KİTAPLARI:

Küresel Düzenin Şifreleri (Cansu Canan Özgen-Ramazan Kağan Kurtoğlu)

Nörofinans

Türkiye Ekonomisi (1838-2010) Mali Bağımlılık, Büyüme, Krizler ve Siyasi Sonuçları

Küresel Hegemonya Savaşları & İklim, Su ve Gıda

Din ve Küresel Ekonomi-Politik (Orion Yayınları)

Küresel Para Savaşları ve Davranış Ekonomisi Nörofinans

Küresel Hegemonya Savaşları & İklim Su ve Gıda

Küresel Ekonomik Kriz ve Yeni Dünya Düzeni (Orion Kitabevi)

Evanjelizm - Hollywood ve Kabala'nın 13.Havarisi & Dünya İmparatorluğu ve Türkiye (Orion Kitabevi)

Tanrı İmparatorluğu ve Türkiye

Türkiye ve Mesihuşa

Bayrak Türklerin Ya Ekonomisi

Küresel Düzenin Şifreleri

 

siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.