Ramo'da intikam aşka galip geldi

Ramo'da intikam aşka galip geldi

Show Tv'nin yeni dizisi Ramo izleyiciyi ekrana bağlamayı başardı. Romo yayınlanan son bölümünde hüzünlü sahne ile izleyenleri duygulandırdı. Murat Yıldırım kimdir, Esra Bilgiç kimdir?

Show Tv'nin baş rollerini Murat Yıldırım (Ramo) ve Esra Bilgiç (Sibel)'in paylaştığı "Ramo" dizisinde intikam aşka galip geldi. 

Sibel'in aşık olmasına rağmen babasının katili Ramo'yu affetmeyerek öldürmek için hamle yapması duygusal anlar yaşattı.

Ramo'nun bıçak darbesinden nasıl kurtulacağı ise merak konusu.

Önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümde bunu hep beraber göreceğiz. Baş rol oyuncusu ölmeyeceğine göre, muhtemelen Sibel Ramo'yu hastaneye götürecek. Bakalım, izleyip göreceğiz.

 

ramo.JPG

 

MURAT YILDIRIM KİMDİR?

Murat Yıldırım, 13 Nisan 1979 tarihinde Konya’da dünyaya gelmiştir. Annesi ve babası aslen Mardinli olan Murat Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümününden mezundur. Tiyatro ve müziğe ilgi duyan Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Oyuncuları'na (YÜO) katıldı ve 3 yıl amatör olarak tiyatroda oynadı.

Televizyonda ilk oyunculuk deneyimini 1999 yılında yayınlanmaya başlayan Ayrılsak da Beraberiz dizisi ile yaşayan Murat Yıldırım, 20 Haziran 2008'de Fırtına dizisinin setinde tanıştığı Burçin Terzioğlu ile evlendi ancak bu evlilik 4 yıl sonra sonlandı. Londra'da tanıştığı Faslı oyuncu İmane Elbani ile 13 Kasım 2016'da ikinci evliliğini yaptı.

Son olarak Atv ekranlarında yayınlanan “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı yarışma programını sunan Murat Yıldırım, 1.82 metre boyunda, 72 kilo ve Koç burcudur.

 

sibel.JPG

 

ESRA BİLGİÇ KİMDİR?

Esra Bilgiç 1992 yılında Ankara Yenimahalle’de dünyaya geldi. 2011 yılında Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkileri bölümünü kazanan Esra Bilgiç ilk projesi olan ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisindeki Halime Sultan karakteri ile oyunculuk kariyerine başladı. Londra’daki Royal Academy of Dramatic Arts’ta drama ve ses eğitimi alan Bilgiç, aynı zamanda piyano ve binicilik dersleri de alıyor. Şu an İstanbul Şehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitimine devam eden genç oyuncu, ‘Ramo’da Sibel karakterini canlandırıyor.

 

 

ramo-sibel.JPG

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.