Rapçi Ezhel'den küstah sözler! 'Kürdistan'ın başkenti Ankara'dır İstanbul'dur'

Rapçi Ezhel'den küstah sözler! 'Kürdistan'ın başkenti Ankara'dır İstanbul'dur'

Ezhel takma adını kullanan rapçi Ömer Sercan İpekçioğlu, Twitter'da yaptığı yayında "Kürdistan'ın başkenti Ankara'dır, İstanbul'dur" ifadelerini kullandı. 

Şarkılarında "uyuşturucu kullanımını özendirmek" suçundan tutuklanan ve beraat ettikten sonra Türkiye'yi terk ederek Almanya'da yaşamaya başlayan 'Ezhel' adıyla bilinen rapçi Serkan İpekçioğlu, Twitter'da katıldığı bir sohbet programında küstah ifadeler kullandı.

Ezhel, "Kürdistan'ı savunuyorum" dedi.

Terör örgütü PKK propagandası yaparcasına konuşan Ezhel, "Kürdistan'ı ve Kürt halkını savunuyorum ama bence zaten Kürdistan'ın başkenti Ankara'dır İstanbul'dur. Bir şekilde bu meselenin çözüleceğine inanıyorum." dedi.

 

Ezhel, şu ifadeleri kullandı:

 

"Zaten Rumlar gitmiş, zaten Ermeniler gitmiş. Ben bir de Kürtler giderse benim kalbim artık dayanmaz. Kürdistan'ı ve Kürt halkını savunuyorum ama bence zaten Kürdistan'ın başkenti Ankara'dır İstanbul'dur. Bir şekilde bu meselenin çözüleceğine inanıyorum. Ben de zamanında bir faşisttim. Otobüste iki kişi arasında Kürtçe konuşunca uyuz oluyordum. Çünkü bana böyle öğretildi. Güzel günler göreceğimize inanıyorum."


SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI


Rapçi Ezhel'in bu ifadeleri kullanması, sosyal medyada da tepkileri beraberinde getirdi.

Birçok kullanıcı, Ezhel hakkında "Sonunda gerçek yüzünü gösterdi" imalarında bulundu.

Sosyal medyada binlerce kullanıcı, "Sonunda gerçek yüzünü gösterdi", "Cezaevine girdiğinde FreeEzhel diyerek özgürlüğünü istediğime pişman oldum" diyerek sitem etti. Bir sosyal medya kullanıcısı da "Ben hiçbir zaman Kürtçe'den, Kürtçe konuşan insanlardan rahatsız olmadım. Ancak "Kürdistanın başkenti" diyerek bir devlet varlığından bahseden bölücülerden hep nefret ettim" diyerek terör örgütü PKK ve Kürt halkı arasındaki ayrımı yapamayan rapçi Ezhel'e tepki gösterdi.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.