Rasim Ozan Kütahyalı kovuldu!

Rasim Ozan Kütahyalı kovuldu!

Boşnaklara hakaret eden köşe yazarı ve televizyon yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV'den kovuldu.

Rasim Ozan Kütahyalı, daha önce Beyaz TV ekranlarında yayınlanan programda Boşnaklara, ağza alınmayacak sözler sarf etmesinden sonra kovulmuştu.

Kamuoyunun tepki göstermesine karşın Rasim Ozan Kütahyalı, pazartesi günü yayınlanan Derin Futbol programına katılarak Beyaz TV ekranlarına geri döndü.

Rasim Ozan Kütahyalı Boşnakların geri dönmemesi için başlattığı kampanya ile tekrar gündeme gelmişti. Beyaz TV’de “Derin Fotbol” proğramına dönen Kütahyalı’ya Boşnakların tepkisi protestoya dönüştü.

Bu gelişmenin ardından Beyaz TV önünde protesto eylemi yapacak Boşnaklar ve Ahlak Gönüllüler Platformu, sosyal medya hesabından eylemin iptal edildiğini ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz TV ile ilişkisinin kesildiğini açıkladı.

Ahlak Gönüllüler Platformu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeleri paylaştı. Camiamızın üstün gayretleri neticesinde Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz TV ile ilişiği kesildi. Ahlak Gönüllüleri Platformu'nun bu akşam Beyaz TV önünde yapacağı protesto iptal edilmiş olup saat 21.00'da Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nde basın açıklaması yapılacaktır." denildi.

Osman Gökçek açıkladı: Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV'de yer almayacaktır

Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, MHP Millletvekili Saffet Sancaklı ve Rumeli sivil toplum kuruluşları ile görüşme yaptığını belirterek, "Yarın akşam itibarıyla Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV'de yer almayacaktır" dedi.

rok.JPG

 

MHP’Lİ SAFFET SANCAKLI DEVREYE GİRDİ

Radar Spor'un iddiasına göre; Rasim Ozan Kütahyalı, Saffet Sancaklı'nın devreye girmesiyle Beyaz TV'den kovuldu.

rok-001.jpg

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.