Rasim Ozan Kütahyalı: "O ismi Nagehan Alçı'yla birlikte Hürriyet'e yazar yaptık" dedi! Alçı yalanladı

Rasim Ozan Kütahyalı: "O ismi Nagehan Alçı'yla birlikte Hürriyet'e yazar yaptık" dedi! Alçı yalanladı

Rasim Ozan Kütahyalı, Cansu Çamlıbel'i Hürriyet'ten Nagehan Alçı ile birlikte Aydın Doğan'la görüşerek Hürriyet'ten kovdurduklarını ve yerine başka birini aldırdıklarını yazdı. Eşi Nagehan Alçı haberi yalanlayınca Kütahyalı geri adım attı.

Rasim Ozan Kütahyalı-Nagehan Alçı çifti sosyal medyada karşı karşıya geldi. Geri adım atan Kütahyalı oldu. Rasim Ozan Kütahyalı'nın Güneş gazetesindeki köşesinde, "Cansu Çamlıbel'i Hürriyet'ten biz kovdurduk. Nagehan’la birlikte Aydın Doğan’a telkinde bulunup, Cansu Çamlıbel yerine başka birini Hürriyet’te paraşütle yazar yaptırdık!" şeklindeki yazısı tartışma yarattı. 

NAGEHAN ALÇI EŞİNİ YALANLADI

Nagehan Alçı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, eşi Rasim Ozan Kütahyalı'yı yalanladı. Alçı paylaşımında, "Rasim’in benim adımı kullanarak yazdıklarını asla kabul etmiyorum. Haberim olsa engellemek için elimden geleni yapardım..." dedi.

 

rok1.jpg

 

KÜTAHYALI GERİ ADIM ATARAK SORUMLULUĞU KENDİ ALDI

Nagehan Alçı'nın paylaşımının ardından Rasim Ozan Kütahyalı da bir paylaşım yaparak, konudan eşi Nagehan Alçı'nın haberi olmadığını söyledi. Kendi yazısını yalanlayan ROK, "Bu olayda Nagehan’ın dahli yok. Tamamen iyi niyetle tanıştırıyor. O kadar. Sonraki süreçlerde Nagehan yok. Zaten Cansu hadisesinden en ufak haberi yok. Ben sinir krizi vakasını sonradan duydum ve çok üzüldüm, içimde kaldı. Detaylarını yazınca net anlaşılacak. Mesuliyet benimdir" dedi.

 

rok2.jpg

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.