Rasim Ozan Kütahyalı'dan çarpıcı Hakan Şükür sözleri! En büyük forvettir 

Rasim Ozan Kütahyalı'dan çarpıcı Hakan Şükür sözleri! En büyük forvettir 

Futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Netflix'in Fatih Terim belgeselinde FETÖ firarisi Hakan Şükür'e yer verilmemesine tepki gösterdi.

Fatih Terim’in yaşamını anlatan ve Netflix’te ekranlara gelen belgeselde Hakan Şükür ve Arif Erdem’in olmamasına Beşiktaşlı Sinan Engin ve sunucu Ertem Şener’in sonrasında yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı da tepki gösterdi.

 

Beyaz TV’de Beyaz Futbol isimli programda belgesel için “bir rezalet” ifadelerini kullanan Kütahyalı, “Sinan abi de efsane adaletli bir yorum yaptı burada.” dedi ve ekledi:

 

'Yeter, ben de kendimden utanıyorum. Galatasaray tarihine gelmiş en büyük forvet Hakan Şükür’dür kardeşim. Ne yapalım, sabah akşam bana küfrediyor. Bütün videolarında bana küfrediyor. Ne yapayım, herif büyük forvet. Ali Koç bir yayın yapmış bana küfretti. Onlar bizler yüzünden bu ülkeden gittiler, kaybettiler Fethullahçılar. Ama adam büyük forvetti kardeşim.”

 

"TARİHE ADINI YAZDIRMIŞ"


Geride bıraktığımız günlerde Ertem Şener’in moderatörlüğündeki programda açıklamalar yapan Engin, “Bazı şeylere takılmam. Ben o futbolcuların gollerini ve yaptıklarını belgeselde verirdim. Hakan Şükür ve Arif Erdem goller atmış, tarihi başarılar elde etmişler adları bile geçmiyor. Şu an ne yapmış, neredeymiş, firardaymış bunlar beni ilgilendirmiyor. Bu devletin kendi sorunu arkadaş. Ben burada söylüyorum. Bu adam goller atmış, tarihe adını yazdırmış. Adı olmalıydı bence. Yarın bir gün Türkiye’ye gelecek hesabını da verecek. Herkes veriyor hesabını. O da gelsin versin. Fatih Terim veya belgeseli yapanlar herhalde tepki alırız diye kullanmadılar. Dediğim gibi bunları ve bu çocukların yaptıklarını yok edemezsin. O da gelecek eğer varsa suçu yargılanacak veya cezasını çekecek. Ben futbol adamıyım arkadaş beni ilgilendirmiyor başka ne yaptığı.” ifadelerini kullandı.

Programın moderatörü Ertem Şener de ”Hakan Şükür’ün futbolculuk döneminde attığı goller bence de verilmeli. Hertha Berlin, Leeds United maçı ve daha birçok maç Hakan Şükür’ün tarihe geçtiği maçlar. Futbolculuk dönemindeki Hakan Şükür silinemez.” sözleriyle tepkisini dile getirdi.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.