Refah partisi eski vekili: ‘Süleymancılar İngiliz projesidir’

Refah partisi eski vekili: ‘Süleymancılar İngiliz projesidir’

Eğitimci-Yazar Sait Çamlıca, bir Refah partili eski milletvekilinin Süleymancılar için “İngiliz projesidir” dediğini aktardı.

CIA ve Alman gizli servisi ile bağlantıları sık sık gündeme gelen Süleymancılar cemaati ile ilgili yeni bir bilgi Sait Çamlıca tarafından paylaşıldı.

Siyasetcafe yazarı, eğitimci Sait Çamlıca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu bilgiyi aktardı. Çamlıca, bir Refah partili milletvekili tarafından söylendiğini yazdığı bilgiyi şu paylaşımla gündeme getirdi:

“Refah Partisi eski milletvekilli bana 'Süleymancılar İngiliz projesi' dedi.

'Neden millete anlatmıyor, sosyal medya'da paylaşmıyorsunuz?' diye sorduğumda 'Ben sosyal medya kullanmıyorum' diyerek topu taça attı. Ne çekiyorsak bu korkaklar yüzünden çekiyoruz..”

 

camlica1.JPG

 

28 ŞUBATIN BAKANI SÜLEYMANCILARIN LİDERİ

Çamlıca ayrıca, 28 Şubatçıların Ulaştırma Bakanı olarak, Süleymancılar cemaatinin lideri olan Arif Ahmet Denizolgun’un atandığını da hatırlattı.

Çamlıca’nın paylaşımı şöyle:

28 Şubatçıların Ulaştırma Bakanı olarak atadığı kişi, Süleymancıların lideri Arif Ahmet Denizolgun oldu. 4 Ağustos 1998 - 11 Ocak 1999 tarihleri arasında Bakanlık yaptı! Unutursanız uyutulursunuz.

 

camlica2.JPG

 

siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum