Rengarenk 40.yıl gecesi

Rengarenk 40.yıl gecesi

Koruncuk Vakfı 40. yılını bugüne kadar destek veren ünlü sanatçıların ve bağışçıların katılımıyla, sürprizlerle dolu bir geceyle kutladı.

Korunma ihtiyacındaki çocukları sıcak bir aile ortamında, sevgi ve güvenle büyüterek topluma faydalı bireyler olarak hayata kazandıran Koruncuk Vakfı, kuruluşunun 40. yılını özel bir geceyle kutladı.

 

a-min-001.jpg

 

b-min-001.JPG

 

c-min.JPG

Vakfın 40 yıllık başarı öyküsünün anlatıldığı Nebil Özgentürk’ün hazırlayıp sunduğu belgeselin gösteriminin ardından, Koruncukların her zaman yanında yer alan ünlü sanatçı Halit Ergenç çok özel bir konuşma yaptı. Gecenin sürprizi ise Serenay Sarıkaya’nın çocuk oyuncu Ecrin Su Çoban ile Alice Müzikali’nde birlikte söyledikleri ‘Kuzey Yıldızı’ adlı şarkıyı seslendirmesiydi.

ser-min.jpg

 

Koruncuk Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Berrin Yoleri’nin organize ettiği geceye, ünlü sanatçı Barbaros şarkılarıyla geceye renk kattı. DJ Bartuğ ve Merih Ermakastar gecenin devamında müzikleriyle konuklara eğlenceli bir gece yaşattılar.

 

Koruncuk Vakfı Başkanı Figen Özbek’in açılış konuşmasını yaptığı geceye Selma Ergeç, Nur Fettahoğlu, Nebahat Çehre, Hande Doğandemir, Pelin Karahan, Serkan Altunorak, Beyza Şekerci, Sarp Akkaya, Selim Bayraktar gibi ünlü sanatçıların yanı sıra, yapımcılar Banu-Timur Savcı, Onur Güvenatam ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Feryal Gülman, Beyza Uyanoğlu, Esra Oflaz Güvenkaya, Berna Çebi, Siren Ertan, Hülya Eltemur, Berrin-Ahmet Yoleri, Jülide-Mehmet Ali Berkman, Beste-Mustafa Yurttaş vb. katılarak bu özel geceyi kutladılar.

 

nebahat-min.JPG

 

esra-min.JPG

 

 

feryal-min.jpg

 

Gecenin sonunda 40.yıl pastası vakfın tüm bağışçılarıyla birlikte kesildi.  

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.