Resmi Gazete açıklaması boş çıkan İYİ Partili Durmuş Yılmaz'dan olay iddia! 'Lütfi Elvan'ın ömrünü uzattım'

Resmi Gazete açıklaması boş çıkan İYİ Partili Durmuş Yılmaz'dan olay iddia! 'Lütfi Elvan'ın ömrünü uzattım'

Geçtiğimiz Cuma günü yaptığı "Gece saat 12'den sonra Resmi Gazete açıklaması boş çıkan İYİ Parti Milletvekili ve eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz'dan yeni iddia geldi.  

Eski Merkez Bankası Başkanı ve İyi Partili Durmuş Yılmaz, Cuma günü yaptığı "Bu gece 00.00'dan sonra teyakkuza davet ediyorum, Resmî Gazete’yi takip etmenizi tavsiye ediyorum" açıklaması boş çıkınca özür dilemişti.

Yılmaz bugün tekrar "Cuma günü büyük bir ihtimalle Maliye Bakanı görevden alınacaktı, attığım tweetle bakanlık ömrüne birkaç gün ilave etti" açıklaması yaptı.

 

'ÖMRÜNE 1- 2 GÜN İLAVE ETTİM'

 

Bugün Karar TV'ye konuşan Durmuş Yılmaz, "Cuma günü büyük bir ihtimalle Maliye Bakanı görevden alınacaktı. Onu kasettim. Bu tweet maalesef Maliye Bakanı’nın ömrüne 1-2 gün ilave etti." dedi.

 

Yılmaz şu ifadeleri kullandı: 

 

"Türk lirasına destek oldu sonuçta ama o desteği de kısa sürede ortadan kaldırdılar. O tweet Türk lirasına verilen bir destekti. Maliye Bakanı’nın bakanlık ömrüne birkaç gün ekledik.  Bakan değişecek öyle tahmin ediyorum. Ben zamanlamasında yanıldım, bu işin gerçekleşeceğini düşünüyorum."

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.