Restoranda skandal! Tuvalette mastürbasyon yaparken yakalandı

Restoranda skandal! Tuvalette mastürbasyon yaparken yakalandı

İstanbul’da bir restoranda çalışan erkek temizlik görevlisi, kadınlar tuvaletinde liseli öğrencileri izleyip mastürbasyon yaparken yakalandı. İşte skandal olayın ayrıntıları;

İstanbul Kadıköy'de, bir fast food restoranında yaşanan iğrenç olay mide bulandırdı.

fast-food-restoraninin-kadinlar-tuvaletinde-yakalandi-siyaset-cafe.jpg

İddiaya göre, Kadiköy’de fast food restoranında çalışan Y.A. adlı erkek temizlik görevlisi, kadınlar tuvaletine girerek liseli öğrencileri izleyip kendini tatmin ederken yakalandı. Sapık Y.A., gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

LİSE ÖĞRENCİSİ KIZLARA BAKIP, MASTÜRBASYON YAPARKEN YAKALANDI

Olay geçtiğimiz cumartesi günü Kadıköy'deki bir fast food restoranında meydana geldi. Restoranda yemek yiyen liseli üç kız öğrenci, yemekten sonra kadınlar tuvaletine gitti. Aynı restoranda çalışan erkek temizlik görevlisi Y.A., kız öğrencilerin makyaj yaptığı sırada kadınlar tuvaletine birkaç kez girip çıktıktan sonra tekrar geldi. Tuvalette temizlik yapıyormuş gibi oyalanan Y.A., kız öğrencilerin çantalarını bıraktığı bölümde onları izleyip mastürbasyon yaparken yakalandı.

GÖZALTINA ALINDIKTAN SONRA SERBEST BIRAKILDI

Neye uğradıklarını şaşıran kız öğrenciler, olayı hemen restoran yetkililerine ardından da polise şikayet etti. İhbar üzerine restorana gelen polis ekipleri Y.A.’yı gözaltına aldı. Suçlamaları kabul etmeyen Y.A., ifadesi alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ŞİKAYETLERİNİ SÜRDÜRECEKLER

Olayın mağduru olan üç kız öğrenci, adli mücadelelerini sürdüreceklerini belirtti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.