Reyting savaşları! Kim daha çok izlendi?

Reyting savaşları! Kim daha çok izlendi?

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala liderlerin reyting savaşları devam ediyor. Dün akşam hangi lider daha çok izlendi? İşte ayrıntılar;

Seçimlere kısa bir süre kala liderler TV programlarında merak edilenleri yanıtlıyor. Başbakan Binali Yıldırım, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli de dün gece ekranlarda seçmenin karşısına çıktı ve seçimlere ilişkin konuştu.

Üç liderin katıldığı programların izlenme oranları ise belli oldu.

Buna göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı Liderler Fox’ta programı seçim programları içinde en fazla izlenen program oldu. Program reytinglerde 4. sırada yer aldı.

Kılıçdaroğlu’nu izlenme oranlarında MHP Lideri Devlet Bahçeli takip etti. Kılıçdaroğlu’nun programının bitmesinden sonra Devlet Bahçeli ATV Özel yayınında ekranlarda yerini aldı. Bahçeli’nin katıldığı program reyting sıralamasında 32. sırada yer buldu.

Başbakan Yıldırım ise Kemal Kılıçdaroğlu ile aynı saatlerde İzmir’de TRT’nin konuğuydu. Başbakan’ın TRT HABER’de katıldığı program ise reyting sıralamasının 45’inci sırasında ancak kendine yer bulabildi.

İşte sıralama:

l1-001.jpgl2-001.jpgl3-001.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.